CA ES EN
Curs

Cos i moviment

Laboratori de gènere
Professor: Damian Díaz ,
Dates
Del 13/04/2018 al 13/04/2018
Horaris
Divendres, de 16h a 20h
Preu
Abonament dels cursos: 30€ (4 tallers Espai DebuT*) o 50€ (6 tallers Espai DebuT*). Pagament únic al gener.
Més informació

Informació i inscripcions: espaidebut@gmail.com

Més informació

Descripció del curs

Aquest taller forma part del laboratori Espai DebuT*, fruit del cicle La revolució dels gèneres.

Durant aquestes hores buscarem explorar el moviment i a nosaltres mateixos, cosa que farem connectant amb el nostre propi cos i reconeixent-lo.

Les persones que volem ser representades, que som Trans* i/ o que tenim expressions de gèneres fluïdes, buscarem treballar amb dinàmiques per així conèixer-nos millor i copsar les nostres capacitats de moviment, tant a nivell físic com a nivell emocional, de pensament, etc.

L’activitat està dirigida a tot tipus de persones i nivells. En tot cas, han de ser persones que vulguin ser representades en qualsevol de les arts escèniques. L’únic requisit es venir amb roba còmoda per poder dur a terme els exercicis d’estiraments i d’equilibri que ens acabaran portant a la dansa i, d’aquesta manera, explorar les expressions singulars i úniques del moviment individual.

Damian Díaz

Damian Díaz neix a Caracas, Veneçuela, i creix a Miami, EEUU. Comença els seus estudis de dansa de ben petit, primer a Caracas i després a Miami. En un principi la seva formació se centra en el ballet clàssic, però després descobreix la seva gran passió per la dansa contemporània. En la seva adolescència experimenta amb moltes disciplines, entre elles el hip hop i el jazz. Més endavant s’especialitza en salsa i merengue.

Viu a Barcelona des del 2009 i actualment col·labora amb la companyia de dansa Baal i el projecte Crotch, que es va estrenar a la Fira de Tàrrega 2016 i es va poder veure a la Sala Beckett el 2017. És professor de dansa i imparteix classes en gimnasos i tallers en diversos espais de Barcelona. És membre actiu de l’associació trans Generem! i està a càrrec de l’activitat Trans* & Friends.

Informació important

Informació i inscripcions: espaidebut@gmail.com

Et pot interessar
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar