caes
Curs

Del fer al dir

Curs d’escriptura poètica
Dates
Del 30/04/2020 al 18/06/2020
Horaris
Dijous de 17h a 20h
Preu
250€
Idioma
Català
Més informació

Total hores: 24h (8 sessions)

 

En cas de confinament, aquest curs començarà de manera virtual i passarà a ser presencial quan s’acabi el confinament. Per a més informació contacta a obrador@salabeckett.cat

Descripció del curs

Un curs de recursos.

La poesia no és un os, és l’hòstia. I els textos són el pa de cada dia. Es tracta d’obrar, és a dir, fer, escriure, presentar-ho, representar-ho i riure.

L’objectiu d’aquest curs, per tant, serà donar eines, trucs i exemples per investigar en la veu pròpia, treballant l’escriptura pròpia i textos d’altres autores i autors. Per això comptarem amb la poeta Núria Martínez-Vernis i la col·laboració de professionals d’àmbits que freguen l’escena, com ara la dansa, el so, la música, la improvisació i d’altres que entraran de ple en l’escriptura.

Noms que podran prendre-hi part són els de David Aparicio (conducció), Ona Mestre (cos), Anna Subirana (veu), Víctor Nubla (arguments), Martí Sales (text), Marc Valls (edició), Roberto Fratini (discurs) o Enric Casasses (poesia), tot i que el llistat definitiu de les persones convidades (així com la concreció temàtica de cada sessió) dependrà de les inquietuds i motivacions de les persones apuntades.

Núria Martínez-Vernis

Poeta i animal escènic. Té tres llibres de poesia publicats i ha rebut premis i reconeixements diversos.

És part del grup Cataclístics des de fa temps. També del grup del d’improvisació poètica Nicomendes Mendes (amb Víctor Bonet Arbolí, Oriol Sauleda i Guim Valls), amb els quals han fet un disc amb Pierre Bastien, i de l’Anarquia és independència (amb Roger Pelàies, Martí Sales i David Caño). Forma part, com a poeta, del grup MIS (Moviment d’Insurrecció Sonora) i del +TRESILLO (amb Eduard Altaba i Aldo Aranda).

Ha treballat amb artistes de moltes disciplines diferents, tals com el teatre (amb el dramaturg Roger Bernat) o la dansa (amb Roser López-Espinosa o Victoria Macarte, entre moltes d’altres). Participa en festivals de poesia, de música, d’improvisació i experimentals.

Informació important

L’admissió es farà segons valoració del currículum.

Els cursos tenen places limitades. La reserva de plaça es farà un cop formalitzat l’import del curs.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se en un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%).

Et pot interessar
Curs
Fitness d’escriptura
Curs d’iniciació a l’escriptura teatral
Del 22/04/2020 al 17/06/2020
Curs
La importància d’entendre el text per trobar el sentit dels personatges
Taller d’interpretació
Del 27/04/2020 al 30/04/2020
Curs
Escriure per a actors, interpretar per a dramaturgs
Curs per a intèrprets i dramaturgs
Del 04/05/2020 al 15/05/2020
Curs
Del terra a dalt de tot. Dansa per a intèrprets
Taller de dansa per a actrius i actors
Del 18/05/2020 al 22/05/2020
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar