caesen
Curs

Del terra a dalt de tot. Dansa per a intèrprets

Taller de dansa per a actrius, actors, ballarines i ballarins
Professor: Sol Picó ,
Dates
Del 07/05/2018 al 10/05/2018
Horaris
De dilluns a dijous, de 10:15h a 15:15h
Preu
220€
Idioma
Català i castellà
Més informació

Total hores: 20h

Per a més informació contacta amb obrador@salabeckett.cat

Descripció del curs

La meva proposta és treballar el cos a fons, la nostra condició física, per descobrir i potenciar al màxim les nostres habilitats. Fa anys que intento unificar diverses tècniques que, al llarg del temps, m’han donat molt bon resultat a l’hora de ballar, a partir de la pròpia experiència. Treballar la potencialitat del terra com a eina base per a recollir la seva energia i, amb ella, enlairar-nos cap al més alt. Potenciar la respiració amb la tècnica del Txi Kung buscant l’enfortiment intern. En resum, treballar de dins cap a fora.

A banda d’això, durant el taller també:

  • Buscarem el creador que tots portem dins, a través de la improvisació i a partir d’una idea, una emoció, un text… Qualsevol pauta ens serveix d’excusa per arribar a la composició.
  • Utilitzarem la paraula com a eina per al moviment.
  • Desenvoluparem la idea del coach entre els uns i els altres, podent d’aquesta manera experimentar el moment, tant de ser dins com fora d’una coreografia.
Sol Picó

Sol Picó és ballarina i coreògrafa. Ha estudiat dansa espanyola, clàssica i contemporània i en les seves produccions combina diferents tècniques i llenguatges de manera trencadora. El 1993 crea la Companyia Sol Picó amb la qual s’ha convertit en una de les coreògrafes i ballarines més heterodoxes de l’escena contemporània, combinant peces de teatre i de carrer. Amb els seus espectacles, més de 30 creacions, com Amor Diesel, Bésame el Cactus, El Llac de les Mosques, Memòries d’una puça, One-hit wonders o We Women, ha recorregut tots els continents visitant més de 35 països diferents.  La seva trajectòria ha estat guardonada amb diversos premis. En el seu palmarès figuren 10 premis Max, el premi Nacional de Dansa de Catalunya (2004), el premi Ciutat de Barcelona de Dansa (2015) i el Premi Nacional de Dansa en la modalitat de creació de 2016, entre d’altres.

Informació important

L’admissió es farà segons valoració del currículum.

Els cursos tenen places limitades. La reserva de plaça es farà un cop formalitzat l’import del curs.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se en un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%).

Et pot interessar
Curs
Tot depèn del punt de vista
Curs d’iniciació a l’escriptura teatral
Del 09/04/2018 al 25/06/2018
Curs
Escena y pensamiento. Hacia una descolonización del lenguaje
Curso de filosofía y teatro
Del 03/04/2017 al 12/06/2017
Curs
Fitness d’escriptura
Curs d’iniciació a l’escriptura teatral
Del 11/04/2018 al 13/06/2018
Curs
Iniciació a la creació en l’univers del teatre d’objectes
Taller d’iniciació obert a qualsevol persona interessada en el teatre d’objectes
Del 04/04/2018 al 07/04/2018
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar