caesen
Curs

Dramatúrgies de l’amor obscur

Curs d'escriptura teatral
Professor: Jordi Prat i Coll ,
Dates
Del 22/01/2020 al 25/03/2020
Horaris
Dimecres de 17h a 20h
Preu
320€
Idioma
Català
Més informació

Total hores: 30h

Per a més informació contacta amb obrador@salabeckett.cat

> Inscripció
Descripció del curs

La finalitat del curs serà la d’escriure, des d’un lloc molt personal, formes i situacions dramàtiques que reflecteixin allò intangible. Amb la bona excusa de Federico García Lorca, ens endinsarem en obres teatrals com El público o Así que pasen cinco años, així com en poemaris com els Sonetos del amor oscuro o Diván del Tamarit, per trobar en els seus obacs continguts formes escèniques que ens allunyin d’escriptures realistes però que al mateix temps ens permetin il·luminar emocions amagades. Buscarem escriure, doncs, amb molta llibertat però, com el propi Lorca advertia, amb “tremenda lógica poética”.

Jordi Prat i Coll

Jordi Prat i Coll

Llicenciat en comunicació audiovisual per la UPF i en direcció escènica i dramatúrgia per l’IT (Premi extraordinari). Ha escrit i dirigit els textos Carrer Hospital amb Sant Jeroni (Premi Recull 2000), Obra vistaLa festaDe quan somiava o Com arribar a casa. Ha creat dramatúrgies musicals com ara Mon BrelLa frida en el mirall o Requiem for Evita. També ha traduït Copi, Caryl Churchill, Ayub Khan-Din, Lucy Prebble o Sarah Kane. Destaquen, entre altres direccions, Els jocs florals de Canprosa (S. Rusiñol. Premi ciutat de Barcelona de Teatre, 2018); Requiem for Evita (Premi millor musical Teatre Barcelona, 2018); Els tres aniversaris (R. Kricheldorf); Après moi, le déluge, òpera (M. Ortega i LL. Cunillé); La fortuna de Sílvia (J. M. Sagarra); A porta tancada (J-P. Sartre); Liceistes i Cruzados (S. Pitarra); Una còpia (C. Churchill. Premi Butaca al millor espectacle, 2007); Quartett (H. Müller) o Songs of wars I have seen (H. Goebbels). Actualment, dóna classes a l’Institut del Teatre.

A la Sala Beckett, d’aquest autor s’hi ha pogut veure Obra vista (2005) i les direccions de Blau (F. Joanmiquel, 2015), Vespres de la beata verge (A. Tarantino, 2012) i Lluny (C. Churchill, 2003). A més a més, ha impartit nombrosos tallers i seminaris per a dramaturgs a l’Obrador de la Sala Beckett.

Informació important

L’admissió es farà segons valoració del currículum.

Els cursos tenen places limitades. La reserva de plaça es farà un cop formalitzat l’import del curs.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se en un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%).

Formulari d'inscripció
Et pot interessar
Curs
Una veu des de la comèdia
Curs especialitzat d’escriptura dramàtica
Del 23/01/2020 al 26/03/2020
Curs
L’escriptura inesperada
Curs d'iniciació a l'escriptura teatral
Del 23/01/2020 al 26/03/2020
Curs
Tècniques del vers
Curs d’iniciació a l’escriptura poètica
Del 28/01/2020 al 31/03/2020
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar