caesen
Curs

El procediment

Taller intensiu de dramatúrgia
Professor: Javier Daulte ,
Dates
Del 13/07/2020 al 18/07/2020
Horaris
De dilluns a dissabte de 14h a 18h
Espai
Curs virtual
Preu
225€
Idioma
Castellà
Més informació

Total hores: 24h

Més informació: obrador@salabeckett.cat

Descomptes i promocions
Descripció del curs

Aquest curs es farà online.

L’autor d’èxits com 4D Òptic, Ets aquí? o Gore, proposa un curs de dramatúrgia que té per objectiu començar i desenvolupar un text dramàtic.

Es tracta de donar inici i desenvolupament a un text dramàtic individual partint d’una intuïció, a partir de la qual s’establirà el procediment creat pel propi material.

Dues setmanes abans de l’inici del taller, es distribuiran entre els participants les instruccions perquè el curs pugui desenvolupar-se de manera correcta.

L’Obrador d’estiu de la Sala Beckett forma part del GREC 2020 Festival de Barcelona.

Javier Daulte

Javier Daulte és guionista, dramaturg i director de teatre. Va ser fundador i integrant del ja dissolt grup Caraja-ji de Buenos Aires, Argentina.

Ha rebut més de vuitanta distincions tant en l’àmbit nacional com fora del país. Les seves obres, totes elles considerades comèdies dramàtiques, han contribuït a la renovació del teatre a Buenos Aires i a Barcelona, introduint en el seus arguments elements fantàstics i de gènere dins d’una construcció hiperrealista que es manifesta a través de diàlegs àgils i creïbles. Entre les seves creacions cal destacar Criminal, La Escala Humana, Bésame Mucho, 4D Òptic, Ets aquí?, Nunca estuviste tan adorable, Automàtics, La Felicitat, Com pot ser que t’estimi tant, Tres dones i un llop i Proyecto Vestuarios.

Com a director destaca per l’extraordinària dinàmica de les seves posades en escena i la precisa direcció d’actors. Ha dirigit textos aliens amb gran èxit, com Baraka, Un Dios Salvaje, Espejos circulares, Lluvia Constante, Filosofía de vida, Mineros i El hijo de P#!@ del sombrero.

És assessor pedagògic d’EÒLIA, on s’imparteix el seu mètode per a actors sota el nom de Procediment Daulte.

Entre 2006 i 2009 va ser Director Artístic de La Villarroel.

Ha rebut nombrosos premis i distincions, entre els quals destaquen el Premi Ciutat de Barcelona 2006, el Premi Konex de Platí al millor director de teatre de la dècada 2001-2010 i diversos Ace de Oro.

 

Informació important

L’admissió es farà segons valoració del currículum.

Els cursos tenen places limitades. La reserva de plaça es farà un cop formalitzat l’import del curs.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se en un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%). En el cas que l’alumne es doni de baixa, se li retornarà el 75% de la matrícula, sempre que ho comuniqui, com a mínim, 10 dies abans de l’inici del curs.

Et pot interessar
L’última obra dolenta
Curs avançat de dramatúrgia
Del 20/07/2020 al 25/07/2020
L’autoficció: dir-se en escena
Curs avançat de dramatúrgia
Del 10/07/2020 al 15/07/2020
Dramatúrgia del desig
Curs avançat d'escriptura teatral
Del 13/07/2020 al 18/07/2020
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar