caes
Curs

El ritme de la comèdia

Taller d’interpretació per a actors i actrius professionals
Professor: Israel Solà ,
Dates
Del 03/05/2021 al 07/05/2021
Horaris
De dilluns a divendres de 10h a 14h
Preu
250€
Idioma
Català
Més informació

Total hores: 20h (5 sessions)

Per a més informació contacta amb obrador@salabeckett.cat

Descripció del curs

Aquest curs serà de caràcter presencial. En cas que finalment no sigui possible fer-lo a la Sala Beckett, es cancel·larà.

La interpretació de la comèdia és un art.

Sempre hem sentit dir que la comèdia és ritme. Però com podem fer conviure una partitura rítmica amb la naturalitat i l’escolta que necessita la interpretació contemporània? En aquest curs treballarem la manera de combinar aquests dos conceptes i ho farem a partir d’escenes d’obres de La Calòrica. Investigarem el sentit de l’humor, el ritme, el to, el risc i els personatges no normatius per portar la interpretació més enllà dels llocs convencionals.

Israel Solà

Llicenciat en física per la UB i en Direcció i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre. El 2010 funda la companyia La Calòrica amb qui ha dirigit la majoria dels seus projectes: De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda (TNC, 2021), Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I (Teatre Lliure, 2019), Els ocells (Temporada alta 2018, Sala Beckett 2019. Premi TB al millor espectacle de petit format), Fairfly (Tantarantana, 2017. Premi Max a l’espectacle revelació, Premi de la crítica i Premi Butaca al millor espectacle de petit format). Altres projectes seus són Les croquetes oblidades de Clàudia Cedó (Sala Beckett, 2021), la dramatúrgia de l’espectacle de dansa Bogumer de la cia Vero Cendoya (2021), la coescriptura i codirecció de l’Èxit de la Temporada (El Terrat, 2020) o la direcció de les obres de Parking Shakespeare Molt soroll per no res i Titus Andrònic. En la docència ha treballat com a professor a Eòlia i a l’Institut del Teatre, a més d’estar vinculat en projectes de teatre comunitari.

Informació important

L’admissió es farà segons valoració del currículum.

Els cursos tenen places limitades. La reserva de plaça es farà un cop formalitzat l’import del curs.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se en un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%).

Et pot interessar
Curs
El nuevo teatro-documento o la reelaboración escénica de la realidad
Curs avançat de dramatúrgia virtual
Del 27/04/2021 al 25/05/2021
Curs
Cliffhanger (Tècniques per a la construcció de l’interès, la tensió i el ritme en la dramatúrgia)
Curs avançat d’escriptura teatral
Del 29/04/2021 al 17/06/2021
Curs
Les claus de la comèdia (Què fa que la comèdia funcioni i què l’espatlla)
Curs especialitzat d’escriptura
Del 30/04/2021 al 18/06/2021
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar