caes
Curs

Escribir desde la interpretación

Curs virtual de dramatúrgia
Professor: Claudio Tolcachir ,
Dates
Del 10/02/2021 al 05/03/2021
Horaris
Dimecres i divendres, de 14h a 18h (hora catalana)
Preu
280€
Idioma
Castellà
Més informació

Total hores: 32h (8 sessions)

 

Per a més informació contacta amb obrador@salabeckett.cat

Descripció del curs

Es tracta d’un taller de dramatúrgia des de la interpretació. Imaginar un univers, poblar-lo de detalls, crear una cara visible i estimular també el seu món secret.

Des del cos a l’escriptura. L’experiència de prestar-li el cos a un ésser que estem creant i descobrint ens permetrà escriure aprofitant aquesta vivència.

Treballarem sobre una sèrie d’exercicis que ens permetran accedir a l’escriptura des del lúdic i el sensorial, per després escollir el millor camí per explicar aquest món que creem.

No és necessari tenir experiència actoral, ja que els exercicis estaran enfocats a l’experimentació i no a la representació.

El taller culminarà amb la creació d’un monòleg sorgit de la seqüència d’exercicis.

Claudio Tolcachir

Claudio Tolcachir és actor, director, docent i dramaturg.

Com actor ha participat en més de trenta obres amb directors com Daniel Veronese, Norma Aleandro, Carlos Gandolfo i Roberto Villanueva, entre altres.

Com a director va fundar, juntament amb el seu grup, la companyia TIMBRe4, amb la qual ha muntat Chau Misterix, Orfeo y Eurídice, Jamón del diablo, Lisístrata, La omisión de la familia Coleman, Tercer cuerpo, El viento en un violínEmilia, Dínamo i Próximo, les darreres sis peces d’autoria seva. També ha dirigit obres com Atendiendo al Sr. Sloane, Agosto, Todos eran mis hijos, Buena gente, Tribus, Ay amor divino i La mentira, entre altres.

Pels seus treballs ha rebut els premis ACE, Clarín, María Guerrero, Teatro del Mundo i Teatro XXI, i ha estat nominat al premi Konex com un dels millors directors de la dècada. Les seves obres s’han representat a més de vint països i han estat traduïdes a sis idiomes. Des de 2001 dirigeix, juntament amb el seu grup, l’espai cultural TIMBRe4.

Informació important

L’admissió es farà segons valoració del currículum.

Els cursos tenen places limitades. La reserva de plaça es farà un cop formalitzat l’import del curs.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se en un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%).

Et pot interessar
Curs
Taller de Interpretación
Taller d’interpretació per a intèrprets professionals
Del 25/01/2021 al 30/01/2021
Curs
Placeres culpables
Curs virtual d’escriptura dramàtica dirigit a dramaturgs, intèrprets i directors que busquin la manera de començar a explicar una historia
Del 21/01/2021 al 25/03/2021
Curs
Taller de Interpretación
Taller d’interpretació per a intèrprets professionals
Del 25/01/2021 al 30/01/2021
Curs
Dramatúrgia visual
Curs especialitzat de dramatúrgia
Del 19/01/2021 al 23/03/2021
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar