CA ES EN
Curs

Fes la teva pel·lícula amb el mòbil

Curs de creació d’un curtmetratge per a joves d’entre 16 i 20 anys
Professora: Cristina Clemente ,
Dates
Del 04/10/2017 al 20/12/2017
Horaris
Dimecres, de 17:30h a 19:30h
Preu
175€
Més informació

Durada: 20 hores (10 sessions – no hi ha classe l’1/11 i el 6/12)

Per a més informació, contacta amb obrador@salabeckett.cat

> Inscripció
Descripció del curs

Vols dirigir, fer de guionista i, fins i tot, ser l’intèrpret de la teva pròpia pel·lícula? Aquest és el teu curs. Cada participant crearà la seva pròpia història, la transformarà en guió i en rodarà un curtmetratge. Després en farem l’edició final, afegint-hi els títols de crèdit, la música, els efectes de so i tot el que faci falta per deixar el curt a punt per mostrar-lo al món. Al final del curs farem un projecció en públic de tots els curtmetratges sorgits del taller.

Cristina Clemente

S’ha format a l’Institut del Teatre de Barcelona i a la Sala Beckett. Com a dramaturga, ha estrenat Paradise Band (Teatre Lliure, 2007), Marc i Paula (Institut del Teatre i Obrador de la Sala Beckett, 2008), Zèppelin (lectura dramatitzada, Sala Beckett, 2008), Volem anar al Tibidabo (Versus Teatre, 2009. Premi Revelació de la Crítica de Barcelona), La gran nit de Lurdes G, coescrita i codirigida amb Josep Maria Miró (Accèssit al premi Lluís Solà 2008. Versus Teatre, 2009), La millor obra del teatre català (La Cuina, dins el Festival Grec 2009), Vimbodí vs Praga (TNC, 2010), Nit de Radio 2.0 (Sala Flyhard i La Villarroel, 2010) i La nostra Champions particular (Teatre Gaudí, 2012). En cinema ha coescrit el guió de la pel·lícula Eva. Ha treballat també com a guionista a El cor de la ciutat i actualment és guionista de La Riera.

Autora formada a l’Obrador de la Sala Beckett, on ha cursat nombrosos tallers i seminaris. El 2007 hi va tenir lloc la lectura dramatitzada de Zèppelin. El 2013 s’hi ha pogut veure Consell familiar. La traducció de les seves obres a d’altres idiomes està disponible a www.catalandrama.cat.

Informació important

Els cursos tenen places limitades.

La reserva de plaça es farà un cop formalitzat l’import del curs.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se en un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%).

Formulari d'inscripció
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar