CA ES EN
Curs

Greatest Hits / Grans cops

Curs d'interpretació
Professor: Iván Morales ,
Dates
Del 13/11/2017 al 24/11/2017
Horaris
De dilluns a divendres, de 16h a 20h
Preu
375€
Més informació

Durada total: 40h (10 sessions)

Per a més informació contacta amb obrador@salabeckett.cat

Descripció del curs

En aquest curs treballarem escenes teatrals (alguna cinematogràfica, de caire teatral) que siguin grans cops. Cops a l’estómac, al cos, al cap o a l’ànima. Dramatúrgia contemporània (entenent la que s’ha escrit després de la WWII fins ara), d’aquí i d’allà. Amics, ídols, professors…

La idea és triar escenes d’aquelles obres que, a mi, personalment em colpegen, i em salven la vida, i m’obliguen a aixecar-les per descobrir alguna cosa.

Aquesta és la primera condició indispensable per enfrontar-se a una escena com a director i actor: trobar aquella cosa que ens remou i ens colpeja i ens impulsa. Si no estem disposats a fer de l’escena una experiència física, política, espiritual, sensual… quin sentit té fer-la?

El curs serà sobretot pràctic, investigant a cada escena a partir d’allò que, com a persones i actors, ja tenim d’entrada (el nostre cos, les nostres idees, les nostres emocions…) i parant especial atenció en la feina d’escalfament prèvia, que ens permetrà posar-nos en la freqüència adequada.

Iván Morales

Passa la infància participant precoçment a l’escena alternativa dels anys 80 i principis dels 90, col·laborant a vàries ràdios lliures i editant fanzines de còmic underground a Espanya i als EEUU.

Amb vuit anys debuta com actor a TV3 i quatre anys després viu la seva primera experiència teatral a Carícies de Sergi Belbel al Teatre Romea. Des d’aleshores, l’ofici d’actor l’ha portat a desenvolupar una carrera de més de 25 anys a nombroses sèries de TV, obres teatrals i pel·lícules, fet que li ha permès posar-se a les ordres d’autors/directors tan diversos com Sílvia Quer, Marc Martínez, Agustí Villaronga, Julio Wallowits, Daniel Monzón o Dario Argento.

Paral·lelament, ha anat desenvolupant una trajectòria com a escriptor (Mi dulce, El truco del manco) i director (Ha llegado el momento de contarte mi secreto, Dibujo de David) de cinema, i autor de teatre (Sé de un lugar, Els desgraciats, Jo mai, Cleòpatra o Sueño de una noche de verano, versión de Deisy Portaluppi o Esmorza amb mi).).

En aquests moments encara giren les seves direccions Esmorza amb mi, de Wasted de Kate Tempest i de Pares nostres, amb textos de Marta Aguilar, Marta Buchaca, Victoria Szpunberg i Lluïsa Cunillé. L’any passat va estrenar La calavera de Connemara de Martin MacDonagh al teatre i, en l’àmbit audiovisual, va estrenar la nova sèrie de TV de Juanjo Sáez Heavies tendres, de la qual s’ha encarregat dels guions i de la direcció d’actors. Actualment prepara les adaptacions d’Instrumental de James Rhodes i Teoria King Kong de Virginie Despentes per al Teatre Lliure.

Informació important

L’admissió es farà segons valoració del currículum.

Els cursos tenen places limitades. La reserva de plaça es farà un cop formalitzat l’import del curs.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se en un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%).

Et pot interessar
Curs
KeepMoving. Creació en acció
Taller per a intèrprets, ballarins i performers
Del 02/10/2017 al 06/10/2017
Curs
Paraula, cor i pensament (organització emocional del text teatral)
Curs d'interpretació
Del 16/10/2017 al 21/10/2017
Curs
Introducció a la direcció escènica: del text a l’escena
Curs d'iniciació a la direcció teatral
Del 13/11/2017 al 20/12/2017
Curs
Escriure teatre
Curs d'iniciació anual
Del 09/10/2017 al 14/05/2018
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar