CA ES EN
Curs

Greatest Hits / Grans cops

Curs d'interpretació
Professor: Iván Morales ,
Dates
Del 13/11/2017 al 24/11/2017
Horaris
De dilluns a divendres, de 16h a 20h
Preu
375€
Més informació

Durada total: 40h (10 sessions)

Per a més informació contacta amb obrador@salabeckett.cat

Descripció del curs

En aquest curs treballarem escenes teatrals (alguna cinematogràfica, de caire teatral) que siguin grans cops. Cops a l’estómac, al cos, al cap o a l’ànima. Dramatúrgia contemporània (entenent la que s’ha escrit després de la WWII fins ara), d’aquí i d’allà. Amics, ídols, professors…

La idea és triar escenes d’aquelles obres que, a mi, personalment em colpegen, i em salven la vida, i m’obliguen a aixecar-les per descobrir alguna cosa.

Aquesta és la primera condició indispensable per enfrontar-se a una escena com a director i actor: trobar aquella cosa que ens remou i ens colpeja i ens impulsa. Si no estem disposats a fer de l’escena una experiència física, política, espiritual, sensual… quin sentit té fer-la?

El curs serà sobretot pràctic, investigant a cada escena a partir d’allò que, com a persones i actors, ja tenim d’entrada (el nostre cos, les nostres idees, les nostres emocions…) i parant especial atenció en la feina d’escalfament prèvia, que ens permetrà posar-nos en la freqüència adequada.

Iván Morales

L’Iván Morales porta vint i cinc anys damunt dels escenaris i darrera la càmera en múltiples projectes de tot tipus, però des de l’any 2007 s’ha submergit en el món de la dramatúrgia i la direcció. Ha estat guionista de varis curts i llargmetratges d’entre els quals en destaquen Mi dulce (2000), El truco del manco (2008), guanyador de tres premis Goya i Dibujo de David (2007) que també va dirigir.

Pel que fa a teatre cal destacar la feina feta amb la seva companyia Prisamata: Sé de un lugar (premi Butaca 2012 a millor obra de petit format i premi TimeOut 2012 a millor obra de creació. Recentment, ha estat traduïda i representada en gallec sota la direcció de Xosé Leis, Els desgraciats i Jo-Mai (Teatre Lliure temporada 13/14) i Cleòpatra dins del tríptic Tot pels diners de LaBrutal (Teatre Lliure Temporada 14/15). Darrerament, entre altres projectes, ha dirigit i adaptat El Sueño de una Noche de Verano versió de Deisy Portaluppi amb els estudiants de darrer curs de l’Estudi Laura Jou. El 2017 obre la temporada a la Sala Villarroel amb La calavera de Connemara de Martin MacDonagh.

Informació important

L’admissió es farà segons valoració del currículum.

Els cursos tenen places limitades. La reserva de plaça es farà un cop formalitzat l’import del curs.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se en un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%).

Et pot interessar
Curs
KeepMoving. Creació en acció
Taller per a intèrprets, ballarins i performers
Del 02/10/2017 al 06/10/2017
Curs
Paraula, cor i pensament (organització emocional del text teatral)
Curs d'interpretació
Del 16/10/2017 al 21/10/2017
Curs
Introducció a la direcció escènica: del text a l’escena
Curs d'iniciació a la direcció teatral
Del 13/11/2017 al 20/12/2017
Curs
Escriure teatre
Curs d'iniciació anual
Del 09/10/2017 al 14/05/2018
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar