Curs

Habitant-me

Laboratori de gènere
Professora: Teresa Tendero ,
Dates
Del 16/11/2018 al 16/11/2018
Horaris
Divendres de 16h a 20h
Preu
Abonament del curs: 60€ (7 tallers). Pagament únic.
Més informació

Informació per inscripció i tallers: espaidebut@gmail.com

Descripció del curs

Habitar és ocupar, residir, viure, conviure. Quan el verb es posa en reflexiu, JO i NOS entren en acció (ocupar-me, habitar-me, viure’ns), i tot es TRANSforma. El cos és la manifestació viva de tot allò que sóc a cada moment, evoluciona amb mi; té un llenguatge propi, personal i únic que em parla, em guia, m’acompanya a conèixer i reconèixer l’Univers que Jo Sóc, que És. Conec els seus sons, les veus que m’habiten? Qui sóc quan hi ha paraules? On sóc quan hi ha silenci? Què sóc quan em miro? Quan em miren?

Aquest taller es presenta com un viatge vivencial de la dualitat a la unitat, TRANSitant els espais individuals i col·lectius del cos, des de la perspectiva biocèntrica, cosmogònica i profundament corporal que la Biodansa i l’Educació Biocèntrica proposen.

Objectius

Generar un espai de vivència amorosa a mi, a l’altre i a l’entorn, per seguir TRANSformantme, per continuar TRANSformant-nos, en comunitat Afectiva on tot és possible.

Metodologia

El Mètode Integratiu Biocèntric (MIB) integra diàleg, reflexió i acció transformadora mitjançant les vivències biocèntriques (epistemològiques i ontològiques) que afavoreixen l’aprenentatge-desenvolupament humà i la pertinença a la vida. Les vivències pedagògiques que es proposen potencien la creativitat, la intuïció i la imaginació, posant el focus en construir i reconstruir el coneixement.

Teresa Tendero

Des de ben petita l’ha inquietat entendre la vida i què és l’ésser humà. S’ha endinsat en la filosofia i la psicologia, que li desperten la passió per les paraules, i en la dansa i la interpretació, que l’ajuden a arrelar-se a la terra, però és en el pensament biocèntric, la mística i la cosmogonia on troba la profunda inspiració per expressar la seva identitat.

Formada com a professora de Biodansa Sistema Rolando Toro a Barcelona, post-grau en Neurociència aplicada a la Biodansa a Milà i Educadora Biocèntrica per la Universidade Biocèntrica de Cearà, Fortaleza, Brasil.

Imparteix tallers, cursos i monogràfics a organitzacions, empreses, institucions, associacions, escoles i entitats amb l’objectiu de facilitar i acompanyar els processos de canvi i transformació que requereix l’evolució de la vida.

Actualment, lidera el projecte social Can Barba-Espai Gastro-Art.

Informació important

Informació per inscripció i tallers: espaidebut@gmail.com

Et pot interessar
Curs
Teatreteràpia per a l’empoderament personal
Laboratori de gènere
Del 02/11/2018 al 02/11/2018
Curs
Històries Trans: noves maneres de representar l’arquetip Trans (Primera part)
Laboratori de gènere
Del 23/11/2018 al 23/11/2018
Curs
Històries Trans: noves maneres de representar l’arquetip Trans (Segona part)
Laboratori de gènere
Del 30/11/2018 al 30/11/2018
Curs
L’escriptura com a eina de creació. Introducció a la dramatúrgia
Laboratori de gènere
Del 14/12/2018 al 14/12/2018