Curs

Història, forma i estructura

Curs de dramatúrgia
Professor: Alistair McDowall ,
Dates
Del 23/01/2018 al 09/02/2018
Dies
Dimarts i dijous, de 17h a 20h
Preu
60€
Idioma
Anglès
Més informació

Total hores: 18 (6 sessions)

Per a més informació contacta amb obrador@salabeckett.cat

Descripció del curs

Alistair McDowall, un dels autors més importants i interessants del panorama britànic actual, habitual del Royal Court Theatre i el National Theatre de Londres, ve a Barcelona per a una residència artística de tres setmanes.

En aquest taller ens centrarem en tres aspectes fonamentals de l’escriptura escènica (història, forma i estructura) i ens assegurarem que treballin colze a colze per dotar de vida l’escriptura dels participants de manera efectiva.

Per mitjà de discussions detallades i rigoroses, analitzant obres de teatre ja existents i examinant la feina de cada dramaturg del grup a través d’exercicis de caràcter pràctic, encoratjarem els participants a valorar com aquests elements poden treballar conjuntament per dur més lluny l’ambició i l’abast de les seves obres.

El curs no inclou traducció de l’anglès.

Alistair McDowall

Alistair McDowall va néixer al nord-est d’Anglaterra. Entre les seves obres destaquen Zero for the Young Dudes! (National Theatre Connections, 2017); X (Royal Court Theatre, 2016); Pomona (RWCMD/Gate, 2014, i Orange Tree Theatre/Royal Exchange/National Theatre, 2014-15); Talk Show (Royal Court Theatre, 2013); Brilliant Adventures (Royal Court Young Writers’ Festival, 2012, i Royal Exchange, Manchester i Live Theatre, Newcastle, 2013) i Captain Amazing (Live Theatre, Newcastle i Edinburgh Fringe, 2013, i gira pel Regne Unit el 2014).

Les seves obres s’han traduït a diverses llengües i s’han representat en diferents països.

Trobareu més informació d’Alistair McDowall aquí:

Informació important

L’admissió es farà segons valoració del currículum.

Els cursos tenen places limitades. La reserva de plaça es farà un cop formalitzat l’import del curs.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se en un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%).