caes
Curs

Jam session de música i moviment

Dinamitzen: Les Impuxibles ,
Dates
Del 13/02/2019 al 13/02/2019
Dies
Dimecres 13 de febrer
Horaris
de 20h a 22h
Preu
5€
Idioma
Català
Més informació

Total hores: 2h
Per a més informació contacta amb obrador@salabeckett.cat

Descripció del curs

Aquesta jam és concebuda com un espai obert de dues hores per improvisar a través de la música i el moviment. Està obert a persones que es dediquen a la música, la dansa, la interpretació, la performance i altres disciplines escèniques i que tinguin ganes d’explorar i expressar des de la música i el moviment.

* Aquesta Jam session no comptabilitza per a l’itinerari Beckett.

Les Impuxibles

Les Impuxibles són la fusió artística d’una pianista i una ballarina: Clara i Ariadna Peya, germanes, creadores i intèrprets. Una fusió que conté la potència de la qualitat artística de cadascuna per separat i l’harmonia del vincle que les uneix.

Treballen la barreja de llenguatges. Una recerca que relaciona música i moviment amb altres disciplines escèniques, una investigació que les condueix, sense fi, cap a la construcció d’un llenguatge propi. Per això aposten per la constant cooperació i les aliances entre creadors i universos.

El compromís social ha fet créixer en Les Impuxibles la necessitat de fer servir l’art com a altaveu de denúncia i canvi social, amb un clar posicionament pel que fa a la política d’igualtats.

Suite TOC número 6 és el novè espectacle de la companyia. Alguns dels espectacles de la seva trajectòria són: Limbo (Teatre Gaudí, Sala Beckett, Fira Tàrrega, etc.), Aüc, el so de les esquerdes, estrenat dins el Grec Festival de Barcelona (la Seca Espai Brossa, Sala Beckett, Teatre Lliure, actualment en gira) i Painball (Agitart, Fira Tàrrega, actualment en gira).

Aquesta temporada, Les Impuxibles és companyia resident de la Sala Beckett.

Informació important

L’admissió es farà segons valoració del currículum.

Els cursos tenen places limitades. La reserva de plaça es farà un cop formalitzat l’import del curs.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se en un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%).

Et pot interessar
Curs
El Yo creador (Lo real, la ficción y la intimidad)
Un taller d'entrenament i creació per a intèrprets, autors/-es i directors/-es
Del 18/02/2019 al 22/02/2019
Curs
Del caos a l’escena
Un taller per a actors i actrius, directores i directors i extensible a autors i autores
Del 25/02/2019 al 02/03/2019
Curs
L’ús i l’abús
Taller d'escriptura dramàtica per a dramaturgs/-gues, intèrprets i directors/-res
Del 04/03/2019 al 08/03/2019
Espectacle
Suite TOC núm 6
de Les Impuxibles, Judith Pujol i María Velasco
Del 20/03/2019 al 14/04/2019
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar