caesen
Curs

Juego y compromiso

Taller d’entrenament actoral per a actors i actrius professionals
Professor: Javier Daulte ,
Dates
Del 15/05/2017 al 26/05/2017
Horaris
De dilluns a divendres de 10h a 14h
Preu
480€
Més informació

Total hores: 40h (10 sessions)

Per a més informació contacta amb obrador@salabeckett.cat

Descripció del curs

Se trata de un entrenamiento emocional para actores y alumnos avanzados. A través de dispositivos especialmente diseñados, se procurará la indagación y puesta en práctica de las premisas básicas del entrenamiento emocional que son:

  • La disponibilidad emocional
  • La arbitrariedad (la apuesta emocional)
  • La mutación

Cada sesión de trabajo constará de dos partes: por un lado, dispositivos de entrenamiento emocional propiamente dicho y, por otro, dispositivos de improvisación (escenas).

La combinación entre las premisas básicas del entrenamiento emocional y la clara captura de las reglas del juego que propone cada escena permiten al actor hacerse dueño de la especificidad de su arte. Llamémosle a esto El Procedimiento actoral.

Javier Daulte

Javier Daulte és guionista, dramaturg i director de teatre. Va ser fundador i integrant del ja dissolt grup Caraja-ji de Buenos Aires, Argentina.

Ha rebut més de vuitanta distincions tant en l’àmbit nacional com fora del país. Les seves obres, totes elles considerades comèdies dramàtiques, han contribuït a la renovació del teatre a Buenos Aires i a Barcelona, introduint en el seus arguments elements fantàstics i de gènere dins d’una construcció hiperrealista que es manifesta a través de diàlegs àgils i creïbles. Entre les seves creacions cal destacar Criminal, La Escala Humana, Bésame Mucho, 4D Òptic, Ets aquí?, Nunca estuviste tan adorable, Automàtics, La Felicitat, Com pot ser que t’estimi tant, Tres dones i un llop i Proyecto Vestuarios.

Com a director destaca per l’extraordinària dinàmica de les seves posades en escena i la precisa direcció d’actors. Ha dirigit textos aliens amb gran èxit, com Baraka, Un Dios Salvaje, Espejos circulares, Lluvia Constante, Filosofía de vida, Mineros i El hijo de P#!@ del sombrero.

És assessor pedagògic d’EÒLIA, on s’imparteix el seu mètode per a actors sota el nom de Procediment Daulte.

Entre 2006 i 2009 va ser Director Artístic de La Villarroel.

Ha rebut nombrosos premis i distincions, entre els quals destaquen el Premi Ciutat de Barcelona 2006, el Premi Konex de Platí al millor director de teatre de la dècada 2001-2010 i diversos Ace de Oro.

 

Informació important

L’admissió es farà segons valoració del currículum. Els cursos tenen places limitades.

Un cop seleccionat, la reserva de plaça es farà formalitzant l’import del curs.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se en un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%).

Et pot interessar
Curs
Actuar las preguntas
Curs especialitzat d’interpretació
Del 18/04/2017 al 22/04/2017
Curs
Com es crea una sèrie?
Curs especialitzat de guió televisiu
Del 26/04/2017 al 28/06/2017
Curs
Com dissenyar un espai escènic
Curs d’introducció al disseny d’escenografia
Del 08/05/2017 al 19/05/2017
Curs
Escena y pensamiento. Hacia una descolonización del lenguaje
Curso de filosofía y teatro
Del 03/04/2017 al 12/06/2017
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar