caes
Curs

Lenguaje interno – lenguaje externo (Vinculaciones del sistema escénico)

Taller d’interpretació
Professor: Martin Slipak ,
Dates
De l'01/04/2019 al 04/04/2019
Horaris
De dilluns a dijous de 10h a 14h
Preu
180€
Idioma
Castellà
Més informació

Total hores: 16 hores (4 sessions)
Per a més informació contacta amb obrador@salabeckett.cat

> Inscripció
Descripció del curs

Lenguaje interno – lenguaje externo és un espai destinat a la cerca d’un llenguatge propi, en ressonància i convivència amb la cerca d’un llenguatge col·lectiu. D’un espai per a explorar formes i materials proposats por els participants, els quals aniran generant sistemes escènics que es resignificarán i transformaran mitjançant la indagació del sentit d’aquests materials en un espai i temps determinats. L’objectiu pràctic es que cada participant proposi materials textuals a treballar, ja siguin propis o aliens, formals o informals, clàssics o contemporanis: una escena de Shakespeare, de Brecht, de Koltès, una escena pròpia, una poesia, un mail, un relat, un prospecte mèdic, una cançó, frases soltes, records, fotos…

Un mateix, més el material, seran l’origen d’un camí que encara no coneixem però que, anés on fos que arribés, conduirà a conèixer-nos i a continuar preguntant-nos què som com actors i quines altres coses podem ser i fer.

La multiplicitat i l’eclecticisme de les textualitats que es treballin serviran també per a repensar les infinites formes de llenguatge escènic que existeixen. I com, no obstant això, els materials posseeixen por si solos certs elements que val la pena detectar i posar en joc.

Cada treball com cada participant serà diferent i en aquesta diferència s’anirà teixint una xarxa que determinarà i alimentarà una forma de treball col·lectiu. En aquest treball es posen en moviment i s’entremesclen fins a tornar-se matèria escènica el flux intern i l’extern.

En síntesi: cada participant escollirà el seu material de treball. A aquest material se li buscarà i construirà una forma. En aquesta forma es pensarà el llenguatge. Llenguatge pensat com el joc entre una suma d’elements que es donen sentit els uns als altres. En la multiplicitat de llenguatges es construirà un treball col·lectiu que ajudarà a pensar-nos i repensar-nos.

Martin Slipak

Martin Slipak treballa en cinema, teatre i televisió.

Es forma en actuació des dels vuit anys amb els docents Hugo Midón i Nora Mozeinco. Després realitza estudis de dramatúrgia amb Santiago Pisa, Alejandro Tantanian, Ariel Farase i Lisandro Rodriguez i de direcció amb Ruben Schumacher i Pensament del teatre Chejovianoal teatre Brechtiano  amb Manuel Iedvabni.

En cinema, ha participat en pel·lícules com a Whisky Romeo Zulu, La señal, Sin retorno, Como ganar enemigos, Resurrección, Habi la extranjera, La novia del desierto y Recreo entre altres.

En teatre, ha interpretat obres com El principio de Arquimedes, Una bestia en la luna, Sallinger, Camino del cielo, Otelo, La tempestad, Madre coraje, Yepeto y Ejercicios fantásticos del yo entre altres.

En televisió, ha aparegut en Magazine For Fai, Resistiré, Tratame bien, La última hora, Doce casas, Los siete locos, Vientos de agua, Encerrados o Variaciones Walsh.

Ha rebut diferents premis per la feina de casa en cinema, teatre i televisió: Premios Ace, Estrella de Mar, Trinidad Guevara, Premio Sur, Condor de Plata o Premio Clarín.

En teatre ha escrit i dirigit l’obra Relato íntimo de un hombre nuevo. I en cinema, recentment ha dirigit el curtmetratge Celine, protagonitzat per Marilu Marini.

Imparteix tallers d’actuació des de l’any 2015.

Informació important

L’admissió es farà segons valoració del currículum.

Els cursos tenen places limitades. La reserva de plaça es farà un cop formalitzat l’import del curs.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se en un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%).

Formulari d'inscripció
Et pot interessar
Curs
La creativitat de l’actor
Taller d’iniciació a la interpretació
Del 23/04/2019 al 27/04/2019
Curs
Set textos (o més) per comprendre el drama contemporani dels últims set anys
Curs avançat d’escriptura teatral (però també d'anàlisi i pensament)
Del 30/04/2019 al 11/06/2019
Curs
Aprendre a tocar l’instrument
Curs d'iniciació a l'escriptura teatral
Del 08/05/2019 al 26/06/2019
Curs
Escena y pensamiento. Hacia una descolonización del lenguaje
Curso de filosofía y teatro
Del 03/04/2017 al 12/06/2017
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar