CA ES EN
Curs

L’escriptura com a eina de creació de personatges i d’històries per ser interpretades

Laboratori de gènere
Professor: Ian Bermúdez ,
Dates
Del 15/06/2018 al 15/06/2018
Horaris
Divendres, de 16h a 20h
Preu
Abonament dels cursos: 30€ (4 tallers Espai DebuT*) o 50€ (6 tallers Espai DebuT*). Pagament únic al gener.
Més informació

Informació i inscripcions: espaidebut@gmail.com

Més informació

Descripció del curs

Aquest taller forma part del laboratori Espai DebuT*, fruit del cicle La revolució dels gèneres.

El taller pretén recollir les propostes dialogades en l’anterior activitat i mostrar, a través de l’explicació de l’estructura simple d’un conte, com es crea un personatge. Cadascun dels participants podrà generar amb les eines del taller un personatge al detall. Un cop aconseguit això, a través de l’ús dels símbols, els participants generaran una història.

Amb aquest últim taller d’aquesta temporada pretenem permetre els participants esdevenir i sentir que són els protagonistes dels guions i, alhora, despertar el seu potencial com a escriptors, cosa que els pot ajudar en moltes coses, tant per evolucionar artísticament com per generar idees creatives.

Ian Bermúdez

Ian Bermúdez és llicenciat en filologia anglesa i Màster en traducció. Actualment cursa estudis d’escriptura. Els últims deu anys de la carrera laboral de l’Ian han fluït entre l’educació, la traducció, l’escriptura i l’activisme Trans*.

Ha traduït al castellà llibres com Ecoeducación de Daniel Goleman (ed. Juventud). Va ser integrant de l’equip de traducció de Políticas Trans: Una antología de textos desde los estudios trans norteamericanos (ed. EGALES, 2015). Entre la seva obra publicada trobem el poemari Ser h(u)ome*∞(à) (Edicions Bellaterra) i la novel·la gràfica TRANSito (Edicions Bellaterra i Pol·len edicions).

És coautor amb Susanna Caralt del guió de Jo sóc jo, curtmetratge que va guanyar el premi del públic en el festival de curtmetratges de Vic (2015), i amb l’actriu Nur Aiza del guió del monòleg teatral Autêntica (2017).

Informació important

Informació i inscripcions: espaidebut@gmail.com

Et pot interessar
Teatreteràpia per l’apoderament personal
Laboratori de gènere
Del 23/03/2018 al 23/03/2018
Cos i moviment
Laboratori de gènere
Del 13/04/2018 al 13/04/2018
Històries Trans: noves maneres de representar l’arquetip Trans
Laboratori de gènere
Del 18/05/2018 al 18/05/2018
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar