caes
Curs

Paraula, cor i pensament (organització emocional del text teatral)

Taller d’interpretació
Professor: Pau Carrió ,
Dates
Del 22/10/2018 al 27/10/2018
Horaris
De dilluns a dissabte de 10h a 15h
Preu
350€
Idioma
Català
Més informació

Total hores: 30h (6 sessions)

Per a més informació contacta amb obrador@salabeckett.cat

Descripció del curs

Com treballem, connectem i ordenem les emocions, pensaments i imaginaris que hi pot haver darrere de cada paraula d’un text teatral? Com fem funcionar simultàniament els plans emocional, racional i lingüístic en el teatre en què la paraula del dramaturg-poeta és en un primer pla, com ara en Shakespeare, Beckett o Koltès?

Com en un joc de pistes en la lectura, en l’estudi i sobretot en l’assaig, intèrprets i directors anem disseccionant el text i incorporant emoció, imaginari i contingut a cadascuna de les paraules que els autors han deixat escrites sobre el paper.

Aquest és un curs per a intèrprets en actiu i formats en interpretació que vulguin treballar les eines per desenvolupar, detectar i ordenar aquesta tasca de manera sistemàtica, precisa i a fons.

Pau Carrió

Llicenciat en Direcció Escènica i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona. Va ser durant 6 temporades membre de la direcció artística del Teatre Lliure. Al festival Grec ha estrenat la seva versió i direcció de Nit de Reis o el que vulguis de W. Shakespeare. Ha versionat i dirigit L’hostalera de Carlo Goldoni en una producció de la Perla 29. El 2016 va dirigir i versionar Hamlet de W.Shakespeare al Teatre Lliure (Premi Butaca al millor actor protagonista), reposada el juny  de 2017, i les tres sessions de poesia Tinta d’Ambrosia al Teatre Lliure. El 2014 va dirigir Victòria d’Enric V de W. Shakespeare al Teatre Lliure (2014). El 2013 va dirigir i traduir Ivan i els gossos de Hattie Naylor, que el va fer mereixedor del Premi Crítica Serra d’Or al millor espectacle teatral. Va ser responsable del cicle Cartes Lliures, assumint-ne la coordinació, la direcció i la dramatúrgia (Teatre Lliure 2011-12). D’aquí en van sorgir, posteriorment, Cartes des de Tahrir a La Seca Espai Brossa i Cartes Impertinents al mateix Teatre Lliure. L’any 2010, també al Teatre Lliure, va dirigir i realitzar la dramatúrgia de l’espectacle poètic Només uns versos. El 2009 va dirigir Hedda Gabler de Henrik Ibsen, una producció de la Perla29 a la Biblioteca de Catalunya. El 2006, en la seva primera col·laboració amb el Teatre Lliure, va dirigir Davant de l’Home: Thomas Bernhard d’Esteve Soler.

Informació important

L’admissió es farà segons valoració del currículum.

Els cursos tenen places limitades. La reserva de plaça es farà un cop formalitzat l’import del curs.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se en un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%).

Et pot interessar
Curs
El actor y la escena, del texto hacia la acción
Taller d’interpretació
Del 25/09/2018 al 30/10/2018
Curs
Greatest Hits/Grans cops
Curs d’interpretació anual
Del 10/10/2018 al 12/06/2019
Curs
Interpretar amb “La qualitat”
Taller d'interpretació per a actors professionals
Del 27/11/2017 al 05/12/2017
Curs
Interpretar amb “La qualitat”
Taller d'interpretació per a actors professionals
Del 27/11/2017 al 05/12/2017
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar