CA ES
Curs

El paso de la actuación a la dramaturgia

Taller per a intèrprets
Professor: Gabriela Izcovich ,
Dates
Del 08/01/2018 al 12/01/2018
Dies
De dilluns a divendres
Horaris
De 16h a 20h
Preu
275€
Més informació

Total hores: 20h (5 sessions)

Per a més informació contacta amb obrador@salabeckett.cat

> Inscripció
Descripció del curs

El treball consistirà en un entrenament actoral intensiu en què el fet teatral serà concebut des de l’actuació. Es duran a terme exercicis actorals en els qual simultàniament es generarà i s’analitzarà una textualitat escènica.

L’objectiu del seminari és fomentar una inquietud i una consciència dramatúrgica des del treball actoral.

Gabriela Izcovich

Directora, actriu i dramaturga. És autora de les obres Todos Hablan, Por favor sentate, Sin voz,  Cosas que pasan, Bocas de Registro, Alma teatral, Estás igual i Siempre es bueno irse alguna vez de alguna parte. Totes aquestes obres han estat dirigides, i en alguns casos també interpretades, per ella mateixa. Destaca també la seva feina d’adaptadora teatral d’importants novel·les, com Intimitat de Hanif Kureishi, L’última trobada de Sándor Márai, Teràpia de David Lodge, La bena de Siri Hustdvedt, Nocturn hindú d’Antonio Tabucchi, Aráoz y la verdad d’Eduardo Sacheri, Más liviano que el aire de Federico Jeanmaire i La Música de l’atzar de Paul Auster. Ha participat en festivals internacionals com el Festival de Otoño de Madrid, el Festival Grec de Barcelona, el Festival de Manizales, el Festival de Colòmbia i el Festival Internacional de Buenos Aires. Fa poc va guanyar el premi Florencio Sánchez pel seu unipersonal Alma teatral.

Els seus espectacles han fet temporada al Teatro Lliure, a la Sala Beckett i a la Sala Villarroel de Barcelona, com també al Teatro Studio de Florència, Itàlia.

Amb Javier Daulte va codirigir i interpretar les obres de l’autor: Faros de Color i Fuera de Cuadro.

Pedagoga i fundadora de l’escola de teatre Konstantín, on dicta els seus cursos.

Entre els seus treballs com a actriu destaca la seva participació a les pel·lícules Tiempo de Valientes de Damián Szifrón i Cómo ganar enemigos de Gabriel Lichman.

Informació important

L’admissió es farà segons valoració del currículum.

Els cursos tenen places limitades. La reserva de plaça es farà un cop formalitzat l’import del curs.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se en un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%).

Formulari d'inscripció
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar