caes
Curs

(El plaer de) la segona rèplica

Curs d’iniciació a l’escriptura dramàtica
Dates
Del 10/10/2018 al 12/12/2018
Horaris
Dimecres de 17h a 20h
Preu
300€
Idioma
Català
Més informació

Total hores: 30h (10 sessions)

Per a més informació contacta amb obrador@salabeckett.cat

Descripció del curs

Amb el full en blanc tot és possible.

Hi ha tantes possibilitats com ganes tinguem d’explicar una història. Un relat que ens estimuli de debò. El plaer de la segona rèplica és la llibertat (quasi) suprema, és la capacitat d’imaginar allò que encara és inimaginable, és començar a establir estratègies…

Buscarem en textos d’altres gèneres (novel·la, relats, assaig, poesia…) i en altres disciplines (pintura, cinema, fotografia, etc.) per trobar maneres, estímuls o imatges que ens ajudin a construir un imaginari i a estructurar el pensament (una història).

Sense perdre mai la capacitat de joc per començar a escriure i el plaer infinit del teatre.

Aquest autor forma part de:

Marc Artigau i Queralt

És llicenciat en Direcció escènica i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona. Com a autor, ha estrenat Caïm i Abel (Biblioteca de Catalunya, 2016), Caixes (Sala Flyhard, 2015), Arbres (Sala Beckett, 2014), Aquellos días azules (Círcol Maldà, 2014), Un mosquit petit (TNC, 2014), El balneari (Temporada Alta, 2013), Una nena nua llepa-li la pell llepa-li la pell a una nena nua (Assaig Obert, Teatre Lliure 2010), A prop (Teatre del Micalet, València, 2012) i Ushuaia (Premi Ciutat de Sagunt 2008 i Accèssit Marqués de Bradomín 2008). Com a dramaturg ha treballat amb Julio Manrique a L’ànec Salvatge, Oriol Broggi a L’orfe del clan dels Zhao, Àngel Llàcer a El Petit Príncep o Juan Carlos Martel a Moby Dick, entre altres.

S’ha endut diversos premis literaris: el Premi Ciutat de Sagunt 2009 i el Premi Ramon Vinyes 2009 per Les sense ànima, el Premi Lluís Solà 2011 per Formigues i el Premi Talúries de Teatre 2011 i Accèssit Marqués de Bradomín 2011 per Caixes. Ha publicat la novel·la juvenil Els perseguidors de paraules i, amb Jordi Basté, Un home cau; i en poesia, Primers Auxilis, Vermella i Desterrats. Ha col·laborat en premsa i ràdio i actualment participa a El món a Rac1.

D’aquest autor, a la Sala Beckett s’hi ha pogut veure Arbres (2014).

Informació important

L’admissió es farà segons valoració del currículum.

Els cursos tenen places limitades. La reserva de plaça es farà un cop formalitzat l’import del curs.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se en un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%).

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar