Curs

Taller d’empoderament femení

Taller online
Professora: Katie Mitchell ,
Dates
Del 02/05/2023 al 06/05/2023
Horaris
De dimarts a dissabte de 16h a 19h (GMT+1)
Preu
200€
Idioma
Anglès (sense traducció)
Més informació

Total hores: 15h (5 sessions)

 

Per a més informació contacta amb obrador@salabeckett.cat

> Inscripció
Descripció del curs

Aquest és un taller per ajudar les artistes dones a maximitzar el seu talent, reforçar les seves habilitats i construir tècniques per a una millor gestió de la seva carrera professional. El taller inclourà consells per a pitchings, la millora de la comunicació i estratègies per gestionar el sexisme en el lloc de feina.

El taller és ideal per a professionals a l’inici o en un punt mitjà de les seves carreres.

Més informació, aquí.

Katie Mitchell

Katie Mitchell ha dirigit més de 100 espectacles en una carrera de més de 30 anys. Dirigeix teatre textual, òpera i produccions de cinema en viu (una combinació única de tècniques de teatre i vídeo). Al Regne Unit ha dirigit 9 produccions per a la Royal Shakespeare Company, 19 per al National Theatre i 12 per al Royal Court Theatre –i ha estat directora associada en totes tres institucions. Pel que fa a l’òpera, ha dirigit per a l’English National Opera, Glyndebourne Opera, Welsh National Opera i la Royal Opera House.

Entre les produccions d’òpera recents hi ha Theodora (ROH), New Dark Age (ROH), Blaubart (Bayerische Staatsoper, Munic), Zauberland (Bouffe du Nord, París), Ariadne auf Naxos, Pelléas et Mélisande, Alcina, Trauernacht i The House Taken Over (Festival Aix-en-Provence), Written on Skin (ROH, Aix-en-Provence), Lessons in Love and Violence i Lucia di Lammermoor (ROH), Jenůfa (Dutch National Opera), Miranda (Opera Comique, París), Le Vin herbé de Martin i Neither de Feldman (Berlin State Opera) i Al gran sole carico d’amore de Nono (Salzburg Festival, Berlin State Opera).

Entre els seus muntatges teatrals destaquen Orlando, Shadows (Eurydice Speaks), Ophelia’s Zimmer, Lungs, The Yellow Wallpaper i Fräulein Julie (Schaubühne, Berlín), Norma Jean Baker of Troy (The Shed, Nova York), Bluets, Sleeping Men, 4.48 Psychosis, Reisende auf einem Bein, Happy Days i The Rest Will Be Familiar to you from Cinema (Schauspielhaus, Hamburg), La Maladie de La Mort (Bouffe du Nord, París), Anatomy of a Suicide (Royal Court, Londres), The Maids (Toneel, Amsterdam) Forbidden Zone (Salzburg Festival), Reise durch die Nacht, Rings of Saturn i Wunchkonzert (Schauspielhaus, Colònia) i When We Have Sufficiently Tortured Each Other, Cleansed, Waves, Women of Troy i Iphigenia at Aulis (National Theatre, Londres).

Des del 2008 treballa tant al Regne Unit com a Europa, en països com Alemanya, França, Holanda i Escandinàvia. Actualment és directora resident a la Schaubühne (Berlín) i al Deutsches Schauspielhaus (Hamburg), i ha acabat una residència de set anys al Festival d’Aix-en-Provence (França).

Els seus nombrosos premis inclouen, al Regne Unit, 2 Time Out Awards (1990 i 1991), l’Evening Standard Award a millor directora (1996) i un Tonic Award per la seva representació de les dones (2018). Els seus premis a Europa i més enllà inclouen 3 premis Theatertreffen (Alemanya) el 2008 i el 2009, un Obie Award (EUA) el 2009, 2 Golden Mask Awards (Rússia) el 2011 i el 2019, l’Stanislavsky International Prize (Rússia) el 2014 i el Premi a millor directora el 2019 als International Opera Awards. El 2009 va rebre l’Ordre de l’Imperi Britànic (OBE).

Informació important

L’admissió es farà segons valoració del currículum.

Els cursos tenen places limitades. La reserva de plaça es farà un cop formalitzat l’import del curs.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se en un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%). En el cas que l’alumne es doni de baixa, se li retornarà el 75% de la matrícula, sempre que ho comuniqui, com a mínim, 10 dies abans de l’inici del curs.

Formulari d'inscripció
Et pot interessar
Curs
Escena y pensamiento. Hacia una descolonización del lenguaje
Curs de filosofia i teatre
Del 14/04/2023 al 02/06/2023
Curs
Transitar por el defecto
Curs de cabaret destinat a qualsevol persona amb ganes de pujar a un escenari
Del 22/04/2023 al 03/06/2023
Curs
Laboratorio de insurrección artística
Curs de creació escènica
Del 19/05/2023 al 21/05/2023
Curs
Fonaments de l’escriptura teatral
Curs d’iniciació a l’escriptura teatral
Del 18/04/2023 al 27/06/2023