caes
Curs

Teatre per a nenes i nens de 6 i 7 anys

Professor: Laura Pujolàs ,
Dates
Del 08/10/2020 al 10/06/2021
Horaris
Dijous de 17:30h a 19h
Preu
Preu del curs: 432€
Matrícula: 90€
Preu fraccionat per trimestre: 114€
Més informació

-Tardor: del 8 d’octubre al 17 de desembre: 16,5h (11 sessions)

-Hivern: del 14 de gener al 25 de març: 16,5h (11 sessions)

-Primavera: del 8 d’abril al 10 de juny: 15h (10 sessions)

Descripció del curs

Aquest curs serà de caràcter presencial. En cas que finalment no sigui possible fer-lo a la Sala Beckett, es cancel·larà.

El teatre consisteix a posar-se a la pell de l’altre. Els nens i les nenes ho fan constantment quan juguen entre ells a pares i mares, a superherois, a princeses i a cavallers, etc. I és que la imaginació d’un nen és infinita.

En aquest curs potenciarem aquesta imaginació per tal de, a través seu, treballar aspectes importants per al seu desenvolupament com el treball en equip, la capacitat d’observació i crítica, la desinhibició i la consciència del cos i de la veu.

A través del joc teatral, doncs, eina vehicular del curs, conduirem els nens i les nenes per les diferents emocions i estats d’ànim i descobrirem les regles bàsiques del teatre.

Laura Pujolàs

Laura Pujolàs és llicenciada en Magisteri Musical per la Universitat de Girona (2009) i graduada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona (2013). També té formació en música (llenguatge musical, cant i violoncel) i dansa (contemporània i claqué). Com a experiència professional, en teatre destaquen Els somnàmbuls de Llàtzer Garcia a l’Escenari Brossa; El somni d’una nit d’estiu i Desig sota els oms al TNC i Paraules d’amor a la Seca Espai Brossa, totes tres dirigides per Joan Ollé; El llarg dinar de Nadal de Thornton Wilder a El maldà; La col·lecció a la Sala Beckett i Temporada Alta, dirigida per Albert Prat; Els justos, dirigida per Albert González, a l’Estruch de Sabadell; La terra oblidada de Llàtzer Garcia a la Sala Atrium; Dinou, dirigida per Carles Fernández, a la Sala Beckett i Temporada Alta, i Ulls de bruixa, dirigida per Joan Solana, al Teatre Gaudí. També ha participat a la sèrie de TV3 Com si fos ahir.

Informació important

Els cursos tenen places limitades.

La reserva de plaça es farà un cop formalitzat l’import del curs.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se en un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%).

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar