caes
Curs

Teatre per a nenes i nens de 8 a 10 anys

Professor: Andrea Portella ,
Dates
Del 07/10/2020 al 09/06/2021
Horaris
Dimecres de 17.30h a 19h
Preu
Preu del curs: 432€
Matrícula: 90€
Preu fraccionat per trimestre: 114€
Més informació

-Tardor: del 7 d’octubre al 16 de desembre: 16,5h (11 sessions)

-Hivern: del 13 de gener al 24 de març: 16,5h (11 sessions)

-Primavera: del 7 d’abril al 9 de juny: 15h (10 sessions)

Descripció del curs

Aquest curs serà de caràcter presencial. En cas que finalment no sigui possible fer-lo a la Sala Beckett, es cancel·larà.

El teatre consisteix a posar-se a la pell de l’altre. Els nens i les nenes ho fan constantment quan juguen entre ells a pares i mares, a superherois, a princeses i a cavallers, etc. I és que la imaginació d’un nen és infinita.

En aquest curs potenciarem aquesta imaginació per tal de, a través seu, treballar aspectes importants per al seu desenvolupament com el treball en equip, la capacitat d’observació i crítica, la desinhibició i la consciència del cos i de la veu.

A través del joc teatral, doncs, eina vehicular del curs, conduirem els nens i les nenes per les diferents emocions i estats d’ànim i descobrirem les regles bàsiques del teatre.

Andrea Portella

Llicenciada en interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona, ha ampliat la seva formació en diferents tècniques teatrals, com ara Grotowsky o View Points.

En el camp de la docència, té més de 10 anys d’experiència fent classes i tallers de teatre amb diferents grups de totes les edats (infantil, juvenil i adults) en diverses escoles i centres. Des de 2013 treballa com a docent/actriu a l’Institut del Teatre. També s’ha encarregat d’idear i redactar el pla pedagògic de l’Aula de teatre de Banyoles, la seva ciutat natal.

Durant la seva experiència professional com a actriu, ha treballat amb directors com Ramon Simó, Carme Portaceli, Oriol Broggi, Ferran Utzet i Antonio Simón, entre d’altres.

En cinema, ha coprotagonitzat dos llargmetratges i en televisió ha treballat a les sèries de TV3 La Riera, Kubala, Moreno i Manchón i Com si fos ahir.

Informació important

Els cursos tenen places limitades.

La reserva de plaça es farà un cop formalitzat l’import del curs.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se en un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%).

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar