caes
Curs

Teatre per a nenes i nens d’11 i 12 anys

Professora: Andrea Portella ,
Dates
Del 30/09/2019 al 30/09/2019
Horaris
Dilluns de 17:30h a 19h
Preu
Preu del curs: 432€
Matrícula: 90€
Preu fraccionat per trimestre: 114€
Més informació

-Tardor: del 30 de setembre al 16 de desembre: 18h (12 sessions)

-Hivern: del 13 de gener al 30 de març: 18h (12 sessions)

-Primavera: del 20 d’abril al 8 de juny: 10,5h (7 sessions – l’1/6 no hi ha classe)

Descripció del curs

En aquest curs redescobrirem les regles bàsiques del teatre. Mitjançant el llenguatge escènic explorarem noves maneres de comunicar-nos, ja sigui de manera individual o en grup. Això potenciarà l’imaginari dels nois i les noies que hi prenguin part i la seva capacitat de desinhibir-se. És important que se sentin còmodes i segurs per poder-se expressar lliurement, amb respecte i sense prejudicis.

Tot això ho treballarem a partir de la improvisació guiada, a través d’exercicis teatrals i també amb textos de diferents autors per poder, al final, crear la nostra pròpia obra de teatre.

Andrea Portella

Llicenciada en interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona, ha ampliat la seva formació en diferents tècniques teatrals com Grotowsky o View Points, a més d’iniciar els seus estudis musicals i de fer classes de cant. També s’ha format en cine a Barcelona i a Madrid.

En el camp de la docència ha realitzat tallers de teatre infantil i juvenil en diverses escoles i instituts de Barcelona, ha col·laborat en classes i seminaris de diferents universitats audiovisuals i des de 2013 treballa com a docent/actriu a l’Institut del Teatre.

Dins la seva experiència professional com a actriu, ha treballat amb directors com Ramon Simó, Carme Portaceli, Oriol Broggi o Antonio Simón, entre altres.

En cinema ha coprotagonitzat dos llargmetratges i en televisió ha treballat a les sèries de TV3 La Riera i Kubala, Moreno i Manchón.

Informació important

Els cursos tenen places limitades.

La reserva de plaça es farà un cop formalitzat l’import del curs.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se en un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%).

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar