caes
Curs

Teatre per a nenes i nens d’11 i 12 anys

Professor: Laura Pujolàs ,
Dates
Del 05/10/2020 al 07/06/2021
Horaris
Dilluns de 17:30h a 19h
Preu
Preu del curs: 420€
Matrícula: 90€
Preu fraccionat per trimestre: 110€
Més informació

-Tardor: del 5 d’octubre al 14 de desembre: 13,5h (9 sessions – el 7/12 no hi ha classe)

-Hivern: de l’11 de gener al 22 de març: 16,5h (11 sessions)

-Primavera: del 12 d’abril al 7 de juny: 12h (8 sessions – el 24/5 no hi ha classe)

Descripció del curs

Aquest curs serà de caràcter presencial. En cas que finalment no sigui possible fer-lo a la Sala Beckett, es cancel·larà.

En aquest curs redescobrirem les regles bàsiques del teatre. Mitjançant el llenguatge escènic explorarem noves maneres de comunicar-nos, ja sigui de manera individual o en grup. Això potenciarà l’imaginari dels nois i les noies que hi prenguin part i la seva capacitat de desinhibir-se. És important que se sentin còmodes i segurs per poder-se expressar lliurement, amb respecte i sense prejudicis.

Tot això ho treballarem a partir de la improvisació guiada, a través d’exercicis teatrals i també amb textos de diferents autors per poder, al final, crear la nostra pròpia obra de teatre.

Laura Pujolàs

Laura Pujolàs és llicenciada en Magisteri Musical per la Universitat de Girona (2009) i graduada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona (2013). També té formació en música (llenguatge musical, cant i violoncel) i dansa (contemporània i claqué). Com a experiència professional, en teatre destaquen Els somnàmbuls de Llàtzer Garcia a l’Escenari Brossa; El somni d’una nit d’estiu i Desig sota els oms al TNC i Paraules d’amor a la Seca Espai Brossa, totes tres dirigides per Joan Ollé; El llarg dinar de Nadal de Thornton Wilder a El maldà; La col·lecció a la Sala Beckett i Temporada Alta, dirigida per Albert Prat; Els justos, dirigida per Albert González, a l’Estruch de Sabadell; La terra oblidada de Llàtzer Garcia a la Sala Atrium; Dinou, dirigida per Carles Fernández, a la Sala Beckett i Temporada Alta, i Ulls de bruixa, dirigida per Joan Solana, al Teatre Gaudí. També ha participat a la sèrie de TV3 Com si fos ahir.

Informació important

Els cursos tenen places limitades.

La reserva de plaça es farà un cop formalitzat l’import del curs.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se en un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%).

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar