caes
Curs

Teatre per a noies i nois de 13 a 16 anys

Dates
Del 30/09/2019 al 30/09/2019
Horaris
Dimarts de 17:30h a 19:30h
Preu
Preu del curs: 565€
Matrícula: 100€
Preu fraccionat per trimestre: 155€
Més informació

– Tardor: de l’1 d’octubre al 17 de desembre: 24h (12 sessions)

– Hivern: del 14 de gener al 31 de març: 24h (12 sessions)

– Primavera: del 14 d’abril al 9 de juny: 18h (9 sessions)

Descripció del curs

El taller s’estructurarà en dues parts clarament diferenciades. En una primera part, durant la tardor, treballarem des del punt de vista de l’entrenament i la tècnica actoral. Buscarem una aproximació al fet teatral des del joc escènic i la improvisació que permeti obrir noves vies expressives i fomentar la creativitat i la sensibilitat artística dels i les alumnes.

En la segona part, a partir del mes de gener, aplicarem les eines adquirides en l’elaboració de materials escènics creats expressament a l’aula. Introduirem també una visió d’altres oficis de les arts escèniques com la dramatúrgia i la direcció. Finalment, treballarem en la posada en escena d’una obra teatral, que s’acabarà mostrant al públic, a partir de textos teatrals i/o materials propis.

Alberto Díaz

Actor i director teatral, diplomat al Col·legi de Teatre de Barcelona. Ha treballat i s’ha format amb directors com Lluís Pasqual, Josep Maria Pou, Xicu Masó, Carme Portaceli o Andrés Lima, entre molts altres, així com amb la seva pròpia companyia La Ruta 40, amb la qual ha estrenat 8 espectacles, entre els quals El llarg dinar de Nadal, guanyador del Premi Butaca 2015 a millor espectacle de petit format. També treballa en doblatge i televisió. Compagina la seva feina d’actor amb la docència des de 2007, a escoles com el Col·legi de Teatre de Barcelona, Estudi Laura Jou, Eòlia o Aules.

Més informació a www.albertodiaz.net

Helena Escuté

Actriu i directora teatral. És llicenciada en interpretació i postgraduada en teatre i educació per l’Institut del Teatre de Barcelona/Vic. Completa la seva formació al costat de professionals com Pablo Messiez, Alfredo Sanzol, Javier Daulte, Nikolai Karpov, Mercè Boronat, Sol Picó o Titzina Teatre. Ha treballat com a actriu i directora escènica en diferents muntatges. Els més recents, com a ajudant de direcció a El temps que estiguem junts de Pablo Messiez (Teatre Lliure), Contratemps d’Emiliano Pastor (Sala Beckett) o Ventdevall de Jordi Basora (Club Capitol). Com a formadora de teatre, destaca la seva feina a l’Escola de teatre Les Pisanes i a diversos centres cívics i instituts de secundària.

Informació important

Els cursos tenen places limitades.

La reserva de plaça es farà un cop formalitzat l’import del curs.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se en un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%).

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar