ca
Curs

Teatre per a noies i nois

Curs de teatre per a nois i noies de 12 a 16 anys
Professor: Alberto Díaz ,
Dates
Del 04/04/2017 al 20/06/2017
Horaris
Dimarts de 17.30h a 19.30h.
Preu
Preu del curs: 480€. Preu fraccionat per trimestre: 160€
Més informació

Total hores:

-Tardor: del 4 d’octubre al 20 de desembre: 20h (10 sessions – l’1/11 i el 6/12 no hi ha classe)

-Hivern: del 10 de gener al 28 de març: 24h (12 sessions)

-Primavera: del 4 d’abril al 20 de juny: 22h (11 sessions – l’11/4 no hi ha classe)

Per a més informació contacta amb obrador@salabeckett.cat

 

Descripció del curs

Un aproximació al fet teatral des del joc escènic i la improvisació. Un espai d’experimentació on provarem diversos mètodes d’entrenament actoral i obrirem noves vies expressives, per començar a treballar com a actors creatius, oberts i dinàmics. El taller acabarà amb una mostra on es posaran en escena textos teatrals o es confrontaran amb el públic materials creats pels alumnes.

Alberto Díaz

Actor i director teatral, diplomat al Col·legi de Teatre de Barcelona. Ha treballat i s’ha format amb directors com Lluís Pasqual, Josep Maria Pou, Xicu Masó, Carme Portaceli o Andrés Lima, entre molts altres, així com amb la seva pròpia companyia La Ruta 40, amb la qual ha estrenat 8 espectacles, entre els quals El llarg dinar de Nadal, guanyador del Premi Butaca 2015 a millor espectacle de petit format. També treballa en doblatge i televisió. Compagina la seva feina d’actor amb la docència des de 2007, a escoles com el Col·legi de Teatre de Barcelona, Estudi Laura Jou, Eòlia o Aules.

Més informació a www.albertodiaz.net

Informació important

Els cursos tenen places limitades.

Un cop seleccionat, la reserva de plaça es farà formalitzant l’import del curs.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se en un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%).

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar