Curs

Teatreteràpia per l’apoderament personal

Laboratori de gènere
Professor: Mar Arnau Gonga ,
Dates
Del 23/03/2018 al 23/03/2018
Horaris
Divendres, de 16h a 20h
Preu
Abonament dels cursos: 30€ (4 tallers Espai DebuT*) o 50€ (6 tallers Espai DebuT*). Pagament únic al gener.
Més informació

Informació i inscripcions: espaidebut@gmail.com

Més informació

Descripció del curs

Aquest taller forma part del laboratori Espai DebuT*, fruit del cicle La revolució dels gèneres.

Aquesta sessió es planteja com un taller vivencial, pràctic i participatiu: un conjunt de jocs, exercicis i tècniques particulars que busquen fer de l’activitat teatral una eina eficaç per a la comprensió i la recerca de solucions a problemes socials, enfortint el sentiment de comunitat i creant una reflexió que porti a l’acció fora del taller. Per tal d’aconseguir-ho, utilitzarem diverses tècniques del Teatre de l’Oprimit, el Teatre Playback i la Dramateràpia.

Per la seva naturalesa, aquest treball ajuda a eliminar els sentiments d’aïllament: la singularitat de cada persona és reconeguda i afirmada mentre es construeix i s’enforteix la connexió amb les altres persones com a part d’una comunitat.

Mar Arnau Gonga

De família d’artistes, Mar Arnau Gonga passa els primers anys de la seva vida entre assajos i actuacions, corrent per l’escenari i viatjant amb la companyia del seu pare per tot el país, admirant i somniant la màgia del teatre. Quan creix, decideix posar en pràctica la seva vocació i inicia la seva carrera en el món del teatre, diplomant-se en Art Dramàtic a l’Escola Cuarta Pared de Madrid l’any 2007.

Sentint la necessitat d’explorar el teatre no sols com a entreteniment, sinó com a eina de transformació, Mar Arnau viatja a Londres, on passa uns anys formant-se en teatre social, teatre participatiu i teatre terapèutic. Obté el Certificat Universitari en Dramateràpia de la Worcester University i realitza la formació professional de Teatre Fòrum amb Adrian Jackson, així com diversos cursos de Psicodrama i Teatre de l’Oprimit.

Els últims anys aprofundeix sobretot en el Teatre Playback, continuant la seva formació a l’Escola de Teatre Playback del Regne Unit (amb mentors com Veronica Needa, Fra Zeller o Aviva Apel-Rosenthal), formant part com a membre regular de la companyia Queer Playback Theatre i actuant amb vàries companyies angleses (Mirror Mirror o London Playblack Threatre, entre altres).

Informació important

Informació i inscripcions: espaidebut@gmail.com

Et pot interessar
Curs
Teatreteràpia per l’apoderament personal
Laboratori de gènere
Del 23/03/2018 al 23/03/2018
Curs
Històries Trans: noves maneres de representar l’arquetip Trans
Laboratori de gènere
Del 18/05/2018 al 18/05/2018