caes
Curs

Del terra a dalt de tot. Dansa per a intèrprets

Taller de dansa per a actrius i actors
Professor: Sol Picó ,
Dates
Del 18/05/2020 al 22/05/2020
Horaris
De dilluns a divendres de 10h a 13h
Preu
150€
Idioma
Català
Més informació

Total hores: 15h (5 sessions)

 

Per a més informació contacta a obrador@salabeckett.cat

> Inscripció
Descripció del curs

La meva proposta és treballar el cos a fons, la nostra condició física, per descobrir i potenciar al màxim les nostres habilitats. Fa anys que intento unificar diverses tècniques que, al llarg del temps, m’han donat molt bon resultat a l’hora de ballar, a partir de la pròpia experiència. Treballar la potencialitat del terra com a eina base per a recollir la seva energia i, amb ella, enlairar-nos fins dalt de tot. Potenciar la respiració amb la tècnica del Txi Kung buscant l’enfortiment intern. En resum, treballar de dins cap a fora.

A banda d’això, durant el taller també:

  • Buscarem el creador que tots portem dins, a través de la improvisació i a partir d’una idea, una emoció, un text… Qualsevol pauta ens serveix d’excusa per arribar a la composició.
  • Utilizarem la paraula com a eina per al moviment.
  • Desenvoluparem la idea del coach entre els uns i els altres, podent d’aquesta manera experimentar el moment, tant de ser dins com fora d’una coreografia.
Sol Picó

Sol Picó crea en 1993 su propia compañía, con la que se ha convertido en una de las coreógrafas y bailarinas más heterodoxas de la escena contemporánea. Con sus espectáculos, más de 30 creaciones (como Bésame el Cactus, El Llac de les Mosques, We Women, Dancing with frogs o Animal de acequia), ha visitado más de 35 países. En su palmarés figuran 10 premios Max, el Premi Nacional de Dansa de Cataluña (2004), el Premio Nacional de Danza en la modalidad de creación de 2016 y el Premio a la mejor dirección coreográfica 2019 de las Artes Escénicas Valencianas, entre otros.

Informació important

L’admissió es farà segons valoració del currículum.

Els cursos tenen places limitades. La reserva de plaça es farà un cop formalitzat l’import del curs.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se en un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%).

Formulari d'inscripció
Et pot interessar
Curs
Fitness d’escriptura
Curs d’iniciació a l’escriptura teatral
Del 22/04/2020 al 17/06/2020
Curs
La importància d’entendre el text per trobar el sentit dels personatges
Taller d’interpretació
Del 27/04/2020 al 30/04/2020
Curs
Del fer al dir
Curs d’escriptura poètica
Del 30/04/2020 al 18/06/2020
Curs
Escriure per a actors, interpretar per a dramaturgs
Curs per a intèrprets i dramaturgs
Del 04/05/2020 al 15/05/2020
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar