caes

Daniela Feixas guanya el Premi SGAE de Teatre amb ‘Sandra’

dijous 5 desembre 2019

La dramaturga i actriu catalana Daniela Feixas és la guanyadora del XXVIII Premi SGAE de Teatre Jardiel Poncela 2019 per l’obra Sandra. Aquest premi suposa la inclusió de l’obra al Cicle de Lectures Dramatitzades, la publicació del text dramàtic a la Col·lecció Teatroautor que edita l’entitat i una dotació econòmica de 8.000€.

Sandra és la història d’un vincle especial entre una nena de 13 anys i un escriptor de novel·les policíaques solitari. En el moment que els camins dels dos personatges es creuen, els fets comencen a precipitar-se, i l’home es veurà embolicat en una trama d’intriga com si fos un personatge d’una de les seves novel·les.

El Premi SGAE de Teatre Jardiel Poncela neix ara fa 28 anys amb l’objectiu de fomentar la creació de nous textos dramàtics que, per la seva qualitat i originalitat dels seus diàlegs com per la seva visió escènica, contribueixen al desenvolupament del teatre. Enguany 167 textos han estat valorats per un jurat format per professionals de les arts escèniques com Jesús Cracio, Laura Iglesia, Maite Agirre, Josep Maria Miró, Pedro Montalbán Kroebel, Carmen Pombero, Rubén Ruibal i Núria Vizcarro.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar