Denise Duncan serà l’autora resident de la Sala Beckett la temporada 2019-2020

Dilluns 27 maig 2019

Denise Duncan serà la propera autora resident de la Sala Beckett. La convocatòria ha rebut 33 candidatures de dramaturgs i dramaturgues interessats en ser autor resident la propera temporada.

La comissió seleccionadora ha tingut en compte el perfil i trajectòria professional de l’autora -que durant la temporada ajudarà els equips artístics i residents de la Sala-, la qualitat del treball d’explicació del seu projecte, així com l’interès sociocultural del tema que pretén abordar en la seva obra.

L’autor/a resident a la Sala Beckett 

El programa “Autor/a en residència” de la Sala Beckett consisteix a incorporar una dramaturga o un dramaturg a l’equip artístic de la sala i fer-lo partícip, durant una temporada (de setembre a juliol), de les decisions i activitats artístiques que s’hi duen a terme.

L’autora o autor escollit assumeix l’encàrrec d’escriure una obra nova, expressament per a l’ocasió, que serà estrenada com a producció pròpia de la Sala Beckett.

Les autores residents anteriors han estat Marilia Samper, que va estrenar L’alegria el mes d’octubre de 2017; Clàudia Cedó, que va firmar el text Una gossa en un descampat el passat mes de juliol, i Victoria Szpunberg, que estrenarà Amor mundi el proper 27 de juny, en el marc del Grec Festival.