caes

Es donen a conèixer els guanyadors de les beques Montserrat Roig 2018

dilluns 12 març 2018

El passat 26 de febrer es van donar a conèixer els guanyadors de les beques Montserrat Roig, amb les quals l’Oficina UNESCO de Barcelona vol promoure la creació de projectes que tinguin relació amb la ciutat i en projectin la imatge literària al món. En total, es van atorgar 20 beques, distribuïdes en un torn de primavera i un de tardor.

Els autors becats aquest 2018 han estat Anna Ballbona, Miquel Carandell, Gemma Casamajó i Solé, Álex Chico, Miquel Duran, Mikel Fernandino, Oliver García Mancebo, Jordi Julià, Roser Messa, Albert Mestres, Lilian Neuman, Joan Pons, Toni Quero, Carles Rebassa, Estel Solé, Raquel Taranilla, Marià Veloy, Gabriel Ventura, Juan Vico i Silvana Vogt. Cada un dels autors rebrà tres mil euros i se li assignarà un espai de treball durant dos mesos.

La Sala Beckett acollirà el dramaturg basc Mikel Fernandino durant el torn de primavera i la dramaturga catalana Estel Solé durant la tardor.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar