caes

Es donen a conèixer els guanyadors de les beques Montserrat Roig

Dimecres 22 març 2017

El dilluns 20 de març es van donar a conèixer els guanyadors de les beques Montserrat Roig, amb les quals l’Oficina UNESCO de Barcelona vol ajudar a la creació de projectes que tinguin relació amb la ciutat i en projectin la imatge literària al món. En total, es van atorgar 20 beques, distribuïdes en un torn de primavera i un de tardor.

Els guanyadors de les beques de primavera són Victor Garcia Tur, Eduard Márquez, Daniel Ausente, Francesc Meseguer, Oriol Canosa, Pilar Romera, Violeta Kovacsics, Katherine Slusher Dickinson, Cristina Garcia Morales i Manuel Pérez Subirana; d’altra banda, a la tardor serà el torn de Carme Garcia, Victor Obiols, Núria Martínez Vernis, Jordi Portals, Sebastià Portell, Martí Sales, Víctor Balcells Matas, Alicia Kopf, Albert Forns i Albert Lladó.

Cada un dels autors rebrà tres mil euros i se li assignarà un espai de treball durant dos mesos. La Sala Beckett acollirà un dels autors, el dramaturg Jordi Larios, en el període de tardor.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar