caesen

Carme Portaceli

Licenciada en Historia del Arte por la Universidad de Barcelona. Desde el año 2001 es Profesora de Dirección y de Interpretación en el Institut del Teatre de la Diputación de Barcelona. Directora artística del Teatro Español de Madrid del 2016 al 2019.

Ha dirigido unos 70 espectáculos, entre los cuales destacan Mrs. Dalloway de Virginia Woolf (Teatro Español), L’Enigma di Lea (Teatre del Liceu), Frankenstein de Mary Shelley (TNC), Troyanes d’Euripides/Alberto Conejero (Fest. Mérida), Jane Eyre de Charlotte Brontë/Anna Maria Ricart (Teatre Lliure), Només són dones de Carmen Domingo (TNC), Krum de Hanoch Levin (Teatre Lliure), Els baixos fons de Gorki (TNC), La nostra classe de Tadeus Slovodzianek (Teatre Lliure), Ricard II de Shakespeare, L’Auca del Sr. Esteve de Rusiñol/Pablo Ley/Carme Portaceli (TNC), Genova 01 de Fausto Paravidino (Teatre Grec), Què va passar quan Nora va deixar el seu home d’Elfriede Jelinek (TNC), Ante la jubilación de Thomas Bernhard (CDN), Sopa de pollastre amb ordi d’Arnold Wesker (Teatres Generalitat Valenciana), Lear d’Edward Bond (Grec), L’enemic del poble d’Ibsen (Teatres de la Generalitat Valenciana), El retorn al desert de Koltés (Teatre Lliure), Sallinger de Koltés (Mercat de les Flors), Cara de foc de Mayemburg (Teatre Lliure), Combat de negre i de gossos de Koltès (Sala B Mercat de les Flors), Main Kampf (Nou Tantarantana) o La Missió de Heiner Müller (Mercat de les Flors).

Esta plataforma web utiliza cookies propias para recopilar información que ayude a optimizar la visita a la página web, pincha aquí para más información.
Aceptar