caesen
Recital

Amor etern alt grup de risc. Les cançons de Pepe Sales

amb Lulu Martorell i Martí Sales
Data
03/03/2020
Horari

A les 20h

Espai
Sala d'assaig
Preu
10€ | Personatges de la Beckett 8€

Coneixíem les cançons del poeta, músic i pintor Pepe Sales gràcies als homenatges dels qui el van estimar: les versions de l’Albert Pla a l’àlbum Cançons d’amor i droga, el recull d’escrits de l’editorial LaBreu Edicions La passió segons Pepe Sales, i el documental Pobres, pobres que els donguin pel cul dirigit per Lulu Martorell. Però mai fins ara s’havien editat, publicat, ni sentit. Coincidint amb el 25è aniversari de la seva mort, el segell i associació cultural The Indian Runners rescata totes les cançons, inèdites fins ara, de Pepe Sales (Barcelona, 1954-1994) amb la publicació d’un disc que també inclou les emocionants versions a veu i piano que en va fer la Lulu, amiga per sempre i una de les responsables de propagar la seva obra a tort i a dret.

El festival Alcools

El festival Alcools vol portar la poesia contemporània a escena, aixecar espectacles poètics d’alt nivell i posar de manifest el bon moment de la poesia catalana actual, a banda d’estrènyer els lligams entre el món de la poesia, la música i el teatre. Va néixer el 2015 a La Seca-Espai Brossa amb l’objectiu de treure un moment la poesia dels bars i instal·lar-la als teatres, a fi d’arribar a més gent, convertir-la en un fet quotidià. El festival fa front a la seva sisena edició, programant, de nou a la Beckett, un recital al mes al llarg de tota la temporada.

Alcools és el recer dels grans poetes d’avui i dels músics, dels rapsodes i dels oïdors, del públic que estima la paraula ben dita i de la gent a qui agrada xerrar i escoltar.

Amb Lulu Martorell i Martí Sales

Festival Alcools

Direcció: Andreu Gomila
Organitza: Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia
Col·labora: Llibreria Etcètera

Et pot interessar
Demà
d’Helena Tornero
Del 19/02/2020 al 08/03/2020
Six Feet Under
a càrrec de Desirée de Fez i Òscar González
10/03/2020
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar