caesen
Espectacle

Animal negre tristesa

d'Anja Hilling
Traductora
Maria Bosom
Direcció
Julio Manrique
Dates
Del 26/01/2022 al 06/03/2022
Horari

De dimecres a dissabte a les 20h.
Diumenge a les 18:30h.

Espai
Sala de baix

Sinopsi

Quatre homes, dues dones i un nadó van d’excursió a un bosc. Són gent bonica, rica i creativa. Discussions cíniques i el perenne joc de l’amor i la distància marquen les converses. Aquesta vegada, els personatges han abandonat conscientment la ciutat, per veure què els depara una nit enmig de la natura.

Tot d’una, salta inadvertida una espurna, que desferma un incendi infernal. Tots fugen i es dispersen en totes direccions. Tot d’una, l’únic que compta és salvar la pròpia vida. L’experiència de por mortal, soledat i la pròpia vulnerabilitat davant la natura desfermada llança els supervivents a una vida quotidiana que no estan en condicions d’afrontar.

Animal negre tristesa és un text d’Anja Hilling. Un bonic, terrible i estrany artefacte tràgic que la Sala Beckett coprodueix conjuntament amb el Teatro Español.

Julio Manrique dirigeix aquesta obra que ens mostra un petit i privilegiat grup d’éssers humans que, amb la imprudència d’una colla de nens que juguen despreocupadament a l’ombra dels arbres, ignorant qualsevol perill, obren les portes de l’infern.

Aquest espectacle forma part del cicle Planeta Persona. Els límits de la crisi climàtica que proposem per posar en valor veus, accions, reflexions i formes de vida que poden ajudar-nos a comprendre i eixamplar els límits d’aquesta situació. Com recuperar un futur? Com desafiar uns temps de catàstrofes? Com construir nous mons en comú?

Autoria: Anja Hilling
Traducció: Maria Bosom*
Direcció: Julio Manrique

Repartiment: Joan Amargós, Màrcia Cisteró, Mia Esteve, Norbert Martínez, Jordi Oriol, Mima Riera, David Vert i Ernest Villegas

Escenografia: Alejandro Andújar
Il·luminació: Jaume Ventura
Vestuari: Maria Armengol
So: Damien Bazin
Vídeo: Ciscu Isern
Ajudantia de direcció: Ferran Carvajal
Estudiant en pràctiques (Institut del Teatre): Esteve Gorina i Andreu

Una producció de la Sala Beckett i el Teatro Español

*Aquesta traducció ha rebut el suport del Goethe Institut i de la Generalitat de Catalunya

Et pot interessar
Dels intestins una soga i del cul un sac de gemecs
d'Íntims Produccions i David Climent
Del 09/03/2022 al 03/04/2022
Demèter
d'Agrupación Señor Serrano
Del 05/02/2022 al 20/02/2022
Salvació
Total Imminent
Immediata Terrestre i Col·lectiva
de Tim Crouch
Traducció: Adriana Nadal
Del 27/01/2022 al 20/02/2022
L’altre
de Roc Esquius
Del 27/04/2022 al 29/05/2022
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar