Recital

Aquest amor que no és u

Recital de Blanca Llum Vidal
Data
13/11/2018
Horari

A les 19:30h

Espai
El Menjador de la Beckett
Preu
Gratuït

Blanca Llum Vidal explora el cos i explora el cor en un llibre que és com un miracle que, dit per ella, esdevé com els pans i els peixos, és a dir, pren vida. L’autora, tot i la seva joventut, és una de les veteranes de l’Horiginal, rapsoda de capa i espasa, posseïdora d’una veu singular dins la poesia catalana contemporània.

Blanca Llum Vidal

Blanca Llum Vidal (Barcelona, 1986) és filòloga, poeta i editora. Ha publicat els poemaris La cabra que hi havia (Documenta Balear, 2009), Nosaltres i tu (Lleonard Muntaner, 2011), Homes i ocells (Club Editor, 2012), Visca! (Documenta Balear, 2012), Punyetera flor (Labreu Edicions, 2014, amb el qual va ser candidata al Premi Nacional de Poesia Jove «Miguel Hernández»), Maripasoula: Crònica d’un viatge a la Guaiana francesa (Tushita Edicions, 2015) i Aquest amor que no és u (Ultramarinos Editorial, 2018). També ha estat recollida en antologies de poesia com Pedra Foguera o Women Writers in Catalan. Ha escrit sobre Ausiàs March o Giorgio Agamben i ha editat la poesia d’Àngel Guimerà i diverses obres de Víctor Català.

Festival Alcools

El festival Alcools vol portar la poesia contemporània a escena, aixecar espectacles poètics d’alt nivell i posar de manifest el bon moment de la poesia catalana actual, a banda d’estrènyer els lligams entre el món de la poesia, la música i el teatre. Va néixer el 2015 a La Seca-Espai Brossa amb l’objectiu de treure un moment la poesia dels bars i instal·lar-la als teatres, a fi d’arribar a més gent, convertir-la en un fet quotidià. I ara el festival fa front a la cinquena edició amb el trasllat consolidat a la Sala Beckett i amb el propòsit de créixer: enguany el festival és un cop al mes i s’allargarà tota la temporada.

Alcools és el recer dels grans poetes d’avui i dels músics, dels rapsodes i dels oïdors, del públic que estima la paraula ben dita i de la gent a qui agrada xerrar i escoltar.

Poeta: Blanca Llum Vidal

Festival Alcools

Direcció: Andreu Gomila
Organitza: Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia
Amb el suport de: Ajuntament de Barcelona, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Institució de les Lletres Catalanes i Universitat Oberta de Catalunya
Amb la col·laboració de: Institut d’Estudis Baleàrics

Et pot interessar
Els límits del Quim Porta
Recital de Josep Pedrals
09/10/2018
Els usos polítics de la por
A càrrec de Marina Garcés
02/10/2018
Minories sota sospita, desconfiances i rumorologia davant de les diversitats
A càrrec de Gemma Pinyol i Fatiha el Mouali
16/10/2018
Mostra
Unheimlich
de Cia Pelipolaca & Les Desvestides
18/10/2018