Concert

Atlantis, de Joan Miquel Oliver

DO Illes Balears. Setmana de la creació contemporània balear
Dates
Del 20/04/2017 al 22/04/2017
Horari

A les 21:30h

Espai
Sala de dalt
Preu
20€

Dos anys i setanta concerts després d’enlairar el seu Pegasus (2015), Joan Miquel Oliver estrena en directe el seu nou àlbum, Atlantis. El que va ser fundador, compositor i guitarrista d’Antònia Font obre el ventall estilístic de l’antifolk a l’electro, de la rumba al funk del pop pur i cap a tot el que es pugui imaginar.

Un veritable contrapunt sonor i també literari en un repertori ordenat en tres blocs de quatre cançons que giren al voltant d’un mateix leitmotiv: les persones. De la mà de Nins a tobogans, evocació de la infància més primitiva i precognitiva de l’autor, entrem en un somni per on desfilen Agricultors ingràvids, herois de civilitzacions perdudes i, és clar, homes i dones estupefactes davant la seva pròpia forma de vida.

Individu i societat, una relació de la qual sorgeixen meravelles com Posidònia, Disseny de producte i també Rumba del temps, single d’avançament i sintonia oficial d’aquesta primavera. Un nova prova, en definitiva, que Joan Miquel Oliver pot fer una cançó d’alt contingut poètic amb un material que passa sovint desapercebut.

DO Illes Balears. Setmana de la creació contemporània balear

La Sala Beckett acull la primera edició de DO Illes Balears. Setmana de la creació contemporània balear. La proposta neix a partir de l’aliança entre l’Institut de la Llengua i la Cultura de les Illes Balears (ILLENC) i la Sala Beckett, i compta amb la col·laboració de la Direcció General de Cultura del Govern de les Illes Balears, amb l’objectiu d’afavorir l’exhibició a Barcelona d’espectacles creats per artistes illencs.

Del 18 al 22 d’abril, Barcelona podrà assaborir el bon moment dramatúrgic de les Balears amb tres lectures dramatitzades de Sergio Baos, Aina de Cos i Toni-Lluís Reyes. També se celebrarà una taula rodona sobre la situació de l’autoria balear, i durant dos dies es podrà veure l’espectacle Dels llargs camins de Jaume Miró. Completen la programació la presentació del nou disc de Joan Miquel Oliver i els concerts de Leonmanso i Joana Gomila. De dimarts a dissabte, es podrà sentir el batec d’algunes de les veus creatives més interessants de les Illes Balears. A més a més, es comptarà amb la degustació de productes balears cortesia de Forn del Sant Cristo, Gin Xoriguer, Pep Lemon i Dos Perellons.

Veu i guitarra: Joan Miquel Oliver
Teclats: Jaume Manresa
Bateria: Xarli Oliver

Et pot interessar
Festival d'arts escèniques
DO Illes Balears
Setmana de la creació contemporània balear
01/01/1970
Lectura dramatitzada
La classe, de Sergio Baos
DO Illes Balears. Setmana de la creació contemporània balear
19/04/2017
Lectura dramatitzada
Bicicletes ancorades, de Toni-Lluís Reyes
DO Illes Balears. Setmana de la creació contemporània balear
20/04/2017
Espectacle
Concert de Leonmanso i Joana Gomila
DO Illes Balears. Setmana de la creació contemporània balear
22/04/2017