Espectacle

Buenos Aires

de Rafael Spregelburd
Dates
Del 17/09/2013 al 02/10/2013
Horari

Dimarts i dimecres a les 21.30h (dimarts 24/9, a les 18.30h)

Durada
1h 10min
Espai
Sala Beckett – Gràcia
Preu
18€. Descomptes en la compra d'entrades a través del nostre web

Sinopsi

Buenos Aires. Un professor de física desocupat, una agent immobiliària, una aspirant a pintora i un gal·lès conviuen per força per poder sortir de les seves respectives decadències. Són tres personatges afectats per una crisi econòmica ferotge i un gal·lès que fuig d’una terrible vivència que intenten desesperadament sortir de la crisi creant un pla per estafar la NASA i fer-se milionaris. Sense ni voler-ho entendre, el pla es transformarà en una esperança per a cadascun dels personatges.
Una comèdia àcida i intel·ligent en un moment en què la realitat ens ha deixat sense pla B. Tot plegat, una trama hilarant amb un globus d’heli, una gallina, un fax a la NASA, una maleta-bar, una cúmbia, una pistola a la qual falta una bala…

Presentació

Buenos Aires. Quatre personatges es refugien en una casa que ni tan sols és seva i intenten, de manera desesperada però hilarant, crear una família, fer­se milionaris, començar de nou, triomfar.
Buenos Aires ens atrapa en una època en què la il·lusió de l’èxit, de la prosperitat i dels diners es dilueix fins a deixar-nos orfes, igual que a aquests quatre personatges que s’acaben ajuntant.
Buenos Aires és dualitat, oposicions, neurosi. Una comèdia i un drama alhora. Un punt de vista costumista que mira a l’estranger, o bé un estranger que presenta un cosmos costumista com si es tractés d’allò més exòtic del món.
Buenos Aires se situa en una Argentina en crisi, no lluny de l’actual crisi europea. És un diàleg entre el nord i el sud, entre el somni i la realitat. Un diàleg amb moltes llengües, traduccions i interpretacions diferents.

Autor: Rafael Spregelburd
Direcció: Ricard Soler i Mallol

Repartiment:
Martín Dominighini, professor: Sergi Torrecilla
Selva, agent immobiliària: Constanza Aguirre
Clara, estudiant de dibuix: Andrea Madrid
Gwyn, un gal·lès: Angel Inzunza

Traductora: Berta Reixach Santamans
Espai escènic: Josep Carreras
Il·luminació: Ricard Soler
Disseny: David Tavira
Ajudant de direcció: Josep Miquel Muñoz

Un espectacle de la Companyia Obskené