caesen
Espectacle

Carinyo

de Juli Disla
Direcció
Jaume Pérez
Companyia
Pérez&Disla
Dates
Del 10/03/2018 a l'11/03/2018
Horari

Dissabte a les 20h, diumenge a les 18h

Durada
1h
Espai
Sala de dalt
Preu
12€ | Personatges de la Beckett 8€
Descomptes i promocions

Dos individus han anat envoltant la seua relació en un mite, la construcció d’una imatge d’ells mateixos que els impedeix pensar-se des d’un present contínuament canviant. Han descobert que ocupar el mateix espai no implica, necessàriament, estar junts. La il·lusió s’ha esvaït i, tanmateix, darrere d’eixa sensació de buit alguna cosa queda. La necessitat de no trencar el vincle. La creença obstinada de potser trobar-se de nou.

Pérez&Disla

Pérez&Disla naix després de freqüents col·laboracions de l’associació dels artistes escènics Jaume Pérez Roldán i Juli Disla. Després de donar-li moltes voltes i de treballar també cadascun pel seu compte decideixen unir forces i posar dempeus alguns els seus projectes. Fins ara, han dut a escena Expuestos (Festival Russafa Escènica, 2011), La gent (Finalista als Premis Max a millor autoria revelació el 2014, Premi Especacle més innovador i original al TAC Valladolid 2014, Premi Millor director a l’Indifest-Santander 2015); El hombre menguante (seleccionat al circuit de la Red de Teatros Alternativos 2015); La gente (coprodució Espanya-Mèxic amb Carretera 45 Teatro a Ciutat de Mèxic) i Carinyo (2016).

D.O. València

Sota l’encapçalament de D.O. València, i seguint el format de D.O. Illes Balears que vam promoure la temporada passada, volem afavorir l’exhibició d’espectacles creats per artistes valencians i ser-ne altaveu. Durant tres setmanes acollirem diverses propostes representatives del panorama escènic valencià que aniran acompanyades de dues xerrades que ens ajudaran entre millor la situació cultural dels artistes de la terreta. Amb cicles com aquest volem donar a conèixer la creació contemporània d’altres territoris a Catalunya.

Autor: Juli Disla
Director: Jaume Pérez
Intèrprets: Sergio Caballero i Mireia Pérez

Espai i dissenys: Jaume Pérez
Llums: Ximo Rojo i Pablo Giner
Fotografia: Jordi Pla
Ajudantia de direcció: Cristina Fernandez i Pilar Garrigues

Producció executiva: Pilar Garrigues i Juli Disla

Agraïments: Salvador Pérez, Concha Roldán, Paloma Pérez, Manolo Conde, César Tormo, Mila Molero, Espai Inestable, Cia. Miaclet, Patricia Pardo, María Amudéver, Julio Disla, Encarna

Una producció de Pérez&Disla

Et pot interessar
Espectacle D.O. València
Llopis
de Xavo Giménez
28/02/2018
Espectacle D.O. València
Síndrhomo
de María Cárdenas
Del 01/03/2018 al 02/03/2018
Espectacle D.O. València
Ultramarins
de Paco Zarzoso
Del 15/03/2018 al 18/03/2018
Taula rodona D.O. València
La dramatúrgia valenciana actual: textos i contextos
Una conversa postfunció entre Paco Zarzoso i Ramon X. Rosselló
16/03/2018
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar