Recital

Carne de cañón

d’Enric Montefusco
Data
16/03/2021
Horari

A les 20h

Espai
Sala de baix
Preu
10€ | Personatges de la Beckett: 8€

Recital en castellà

17Enric Montefusco no és únicament un cantant, un lletrista, el líder d’una de les bandes de rock històriques de Barcelona, un vell col·laborador de Rodrigo García. És això i moltes coses més. Fa dos anys va publicar Carne de cañón, un assaig autobiogràfic que ens permet capbussar-nos en l’obra d’un creador que conjuga l’èpica i l’emotivitat de manera magistral. Si per alguna cosa destaca la trajectòria d’Enric Montefusco és per la seva recerca constant, el risc i el seu compromís en un medi (l’escena musical) on els paràmetres es repeteixen. Gairebé dues dècades al front de Standstill i cinc anys en solitari han donat origen a una extensa discografia, basada en una manera d’entendre el món.

En aquest espectacle, Montefusco s’explicarà a través de les cançons pròpies i de les reflexions de Carne de cañón. Poesia i prosa. Un recital musical en solitari on descobrirem la part més íntima del creador d’himnes generacionals com Adelante Bonaparte, ¿Por qué me llamas a estas horas?, Cuando o 1, 2, 3 sol.

Festival Alcools, poesia en escena

El festival Alcools vol portar la poesia contemporània a escena, aixecar espectacles poètics d’alt nivell i posar de manifest el bon moment de la poesia catalana actual, a banda d’estrènyer els lligams entre el món de la poesia, la música i el teatre. Va néixer el 2015 a La Seca-Espai Brossa amb l’objectiu de treure un moment la poesia dels bars i instal·lar-la als teatres, a fi d’arribar a més gent, convertir-la en un fet quotidià. El festival fa front a la seva vuitena edició, programant, de nou a la Beckett, un recital al mes de gener a maig de 2021.

Alcools és el recer dels grans poetes d’avui i dels músics, dels rapsodes i dels oïdors, del públic que estima la paraula ben dita i de la gent a qui agrada xerrar i escoltar.

Amb Enric Montefusco

Festival Alcools

Direcció: Andreu Gomila

Organitza: Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia

 

 

 

Et pot interessar
Xilema
de Perejaume, Sílvia Bel, Neus Borrell i Miquel Joan Escuer
23/02/2021
Espectacle
Una habitación propia
de Virginia Woolf
Del 03/03/2021 al 21/03/2021
Espectacle #jotambé
Sandra
de Daniela Feixas
Del 07/04/2021 al 02/05/2021
Espectacle #jotambé
Sota la neu
d'Anna Llopart
Del 07/04/2021 al 09/05/2021