caes
Espectacle

‘El chico de la última fila’ al Centro Dramático Nacional

de Juan Mayorga
Direcció
Dates
Del 20/05/2020 al 14/06/2020
Espai
Centro Dramático Nacional

L’espectacle El chico de la última fila de Juan Mayorga, una producció de la Sala Beckett, realitzarà temporada al Centro Dramático Nacional  en el Teatro María Guerrero.

Sinopsi

Un professor de literatura d’un institut es desespera corregint les redaccions dels seus alumnes fins que arriba a la d’aquell noi silenciós que sempre seu a l’última fila. L’impuls i l’afilada capacitat d’observació que transmet el text li despertaran contradiccions, somnis i velles frustracions. Des d’aquest moment, entre l’alumne prodigi i el seu professor sorgirà un vincle tan intens com perillós. Una estranya relació que acabarà en una espiral perversa de fascinació, erotisme i expectatives irrefrenables.

En paraules de Juan Mayorga: “El chico de la última fila es una obra sobre maestros y discípulos; sobre padres e hijos; sobre personas que ya han visto demasiado y personas que están aprendiendo a mirar. Una obra sobre el placer de asomarse a las vidas ajenas y sobre los riesgos de confundir vida y literatura. Una obra sobre los que eligen la última fila: aquella desde la que se ve todas las demás.”

Autoria: Juan Mayorga
Direcció: Andrés Lima

Repartiment: Guillem Barbosa, Pilar Castro, Arnau Comas, Pepón Nieto, Natalie Pinot i Alberto San Juan

Escenografia: Beatriz San Juan
Il·luminació: Marc Salicrú
Disseny de vestuari: Míriam Compte
Espai sonor: Jaume Manresa
Caracterització: Coral Peña
Assistent de so: David Ribas
Regidoria: Mireia González
Ajudant de direcció: Anna Serrano
Ajudant de vestuari en pràctiques (EFPA): Laia Corominas

Alumne en pràctiques de l’Institut del Teatre: Adrián Núñez

Agraïments: Roger Bellés

Una producció de la Sala Beckett

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar