Espectacle

Cinc contes diferents, de la Cia Produccions Essencials

Movistar Simbiòtic Festival
Companyia
Cia Produccions Essencials
Data
27/11/2016
Horari

Diumenge 27 de novembre

11:30h

Preu
6€

Un espectacle accessible que parla dels somnis i les inquietuds dels nens amb necessitats especials. Una làmpada que no fa llum, un ventilador que mou les hèlices més lentament, un coixinet extremadament afectuós, i un arquet que no pot fer música.

Cinc contes diferents són històries independents i creuades, que tracten sobre l’amistat i la superació personal, i ens acosten a la realitat dels nens amb necessitats especials. Explorant la riquesa de la diferència, Cinc contes diferents ens convida a tocar de prop un món que sovint ens és desconegut i al que, malauradament, ens hi seguim enfrontant amb por.

Amb una gran dosi d’humor, característica essencial de les persones amb necessitats especials, l’espectacle està destinat a tots els públics i pensat per gaudir en família, o en sessions escolars a partir dels sis anys.

Produccions Essencials neix a Barcelona el 2006 com a plataforma de creació per donar sortida a projectes de creació amb un alt component d’innovació i fusió de diferents disciplines artístiques. Els seus components tenen una llarga trajectòria dins el món professional del teatre de gest, i titelles, amb companyies com Cia La Tal, La Baldufa, o Centre de titelles de Lleida.

Espectacle familiar, a partir de 6 anys.

Et pot interessar
Festival d'arts escèniques
Movistar Simbiòtic Festival
Festival d'Arts Escèniques Accessibles
Del 25/11/2016 al 27/11/2016
Espectacle
Zip, de les Impuxibles + Atzur
Movistar Simbiòtic Festival
27/11/2016
Espectacle
Murmur al cub, de Quim Moya i Ravid Goldschmidt
Movistar Simbiòtic Festival
27/11/2016