caes
Espectacle

‘El combat del segle’ al Teatre Principal de Palma

de Denise Duncan
Traductor
Dates
Del 28/11/2020 al 29/11/2020
Horari

A les 20h

L’espectacle El combat del segle, que fa temporada a la Beckett del 20 d’octubre al 22 de novembre, es podrà veure al Teatre Principal de Palma. La proposta és una producció de la Sala Beckett, el Grec 2020 Festival de Barcelona, el Centro Dramático Nacional i el Teatre Principal de Palma, i és fruit del treball de Denise Duncan com a autora resident de la Sala Beckett la temporada 2019-20.

Sinopsi

A principis del segle XX un boxejador nord-americà arriba a Barcelona. Es diu Jack Johnson i ha estat el primer afroamericà que s’ha proclamat campió mundial de pesos pesats. Es va enfrontar a Jim Jeffries en l’anomenat “Combat de segle” i, contra tot pronòstic, el va guanyar. Una victòria contra el racisme. Johnson va haver de pagar un preu elevat pel seu triomf: una sentència injusta que el va fer abandonar el seu país natal. I encara que a Barcelona troba uns aires diferents, potser més lliures, Jack Johnson es veurà perseguit pels fantasmes del seu passat que, de la mà de tres cabareteres, el faran revisar la seva història i el record del seu rival, Jim Jeffries.

Autoria i direcció: Denise Duncan
Traducció: Marc Rosich
Direcció musical: Marco Mezquida

Repartiment: Queralt AlbinyanaAlex BrendemühlArmando Buika, Andrea Ros i Yolanda Sikara

Escenografia: Víctor Peralta
Il·luminació: Guillem Gelabert
Vestuari: Nina Pawlowsky
Espai sonor: Jordi Bonet
Fotografies: Kiku Piñol
Assessorament dramatúrgic: Isaias Fanlo
Assessorament en boxa: Xavier “Machete” Flotats
Assessorament en la coreografia: Jeanette Moreno Silva
Ajudantia de direcció: Xavi Buxeda Marcet
Estudiant en pràctiques de direcció: Katja Diao (ERAM)

Una producció de la Sala Beckett, el Grec 2020 Festival de Barcelona, el Centro Dramático Nacional i el Teatre Principal de Palma

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar