caesen
Concert

Dadàs Quartet (Dada is Dead)

amb JOP & JOR & XALA
Data
29/01/2020
Horari

A les 20:30h

Espai
Sala de dalt
Preu
10€ | Personatges de la Beckett 8€
> Comprar entrades

Els Dadàs Quartet proposen un espectacle creat especialment per l’ocasió, al voltant de la mort, amb el nom de Dada is dead.

L’esperit dadaista es caracteritza pel seu desig d’allunyar-se d’allò racional, per la seva  tendència al contrasentit, l’amor per allò espontani i a la intuïció, així com una profunda connexió entre l’art i l’humor. El dadaisme suposava una rebel·lió contra el positivisme imperant i la racionalitat, trencant amb les convencions i els paradigmes establerts sobre la cultura i l’art.

El dadaisme va ser un rar cant a la llibertat total a la creació, reptant a la societat a reflexionar sobre l’autenticitat del llenguatge, l’objecte i la imatge.

La formació Dadàs Quartet vol recordar-nos ara la importància de la nostra mirada única i intransferible, que l’art també és joc i, sense joc, no hi ha possibilitat de ser. Un esperit més necessari que mai per combatre els nous cànons i dogmes de la cultura i l’art.

Veu: Bartolomé Ferrando
Violoncel: Truna
Multiinstrumentista: Miquel Jordà
Projeccions: Marcos Xalabarder

Et pot interessar
Herència abandonada
de Lara Díez Quintanilla
Del 16/01/2020 al 02/02/2020
Demà
d’Helena Tornero
Del 19/02/2020 al 08/03/2020
El silenci dels altres
a càrrec de Margalida Capellà, Jordi Guixé i Francesc Serés
21/01/2020
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar