Recital

David Carabén, poesia i música

Recital de David Carabén
Data
16/04/2019
Horari

A les 20h

Espai
Sala de baix
Preu
10€ | Personatges de la Beckett 8€

El frontman i lletrista de Mishima ha sabut portar al pop la millor poesia del segle XX, tot musicant els versos de Vinyoli, Auden, Rilke, Maragall i Salvat-Papasseit, entre d’altres, amb unes sonoritats extraordinàries i una manera de cantar-los insòlita en la nostra llengua. En aquest concert-recital ens oferirà tot el que sap de poesia i música, alhora que cantarà temes propis que més que cançons són poemes dits amb veu i guitarra, extrets de discos com Ara o mai, Set tota la vida o L’amor feliç, sense oblidar-se de Jacques Brel o Neil Hannon.

David Carabén

David Carabén (Barcelona, 1971) és cantant, compositor i guitarrista del grup Mishima. Fora dels escenaris escriu sobre esports a La Vanguardia, tot seguint la tradició futbolera del seu pare.

La seva carrera musical va començar l’any 1993 quan va acabar la carrera de Ciències Polítiques fent un Erasmus a França, on va conèixer el músic Julien Guerràs, el qual el va introduir en l’univers musical.

Sis anys més tard crea el grup Mishima juntament amb Marc Lloret, Dani Vega, Alfons Serra i Xavi Caparrós, amb els que ha publicat  nou discos. El seu darrer, Ara i res, va ser guardonat amb dos premis Enderrock, un per al Millor disc de l’any 2017 i l’altre pel millor disc Pop-Rock.

La seva faceta de poeta també ha estat destacada, va ser premiat amb el X Premi Miquel Martí i Pol al Certamen Terra i Cultura per l’adaptació de Tot són preguntes.

Tot unint música i poesia amb mestria, David Carabén oferirà un recital íntim a la Sala Beckett.

Festival Alcools

El festival Alcools vol portar la poesia contemporània a escena, aixecar espectacles poètics d’alt nivell i posar de manifest el bon moment de la poesia catalana actual, a banda d’estrènyer els lligams entre el món de la poesia, la música i el teatre. Va néixer el 2015 a La Seca-Espai Brossa amb l’objectiu de treure un moment la poesia dels bars i instal·lar-la als teatres, a fi d’arribar a més gent, convertir-la en un fet quotidià. I ara el festival fa front a la cinquena edició amb el trasllat consolidat a la Sala Beckett i amb el propòsit de créixer: enguany el festival és un cop al mes i s’allargarà tota la temporada.

Alcools és el recer dels grans poetes d’avui i dels músics, dels rapsodes i dels oïdors, del públic que estima la paraula ben dita i de la gent a qui agrada xerrar i escoltar.

Et pot interessar
Espectacle
La lleugeresa i altres cançons
d'Ivan Benet i Víctor Borràs
Del 25/04/2019 al 12/05/2019
Espectacle
Els ocells – Maig 2019
de La Calòrica a partir de l'obra d'Aristòfanes
Del 02/05/2019 al 26/05/2019
Espectacle
La marca preferida de las hermanas Clausman
de Victoria Szpunberg
Del 04/06/2019 al 16/06/2019
David Carabén, poesia i música
Recital de David Carabén
16/04/2019