caesen
Espectacle

Dels intestins una soga i del cul un sac de gemecs

d'Íntims Produccions i David Climent
Direcció
David Climent
Dates
Del 09/03/2022 al 03/04/2022
Espai
Sala de dalt

Després del seu pas per la Sala Beckett amb Wasted de Kae Tempest dirigits per Iván Morales i Pool (No water) amb direcció del Col·lectiu VVAA, la companyia lleidatana Íntims Produccions enguany és resident a la Sala Beckett.

Sinopsi

Dels intestins una soga i del cul un sac de gemecs vol ser una peça on discutir. Un ambient des d’on parlar a crits de la conveniència, la necessitat i el ferm compromís polític vers la desaparició completa de les persones.

Una peça sobre insectes i mol·luscs gegants vandalitzant les nostres cases, extraterrestres violant els nostres cadàvers, radiacions fent eriçar la carn de l’últim habitant, segons abans de morir agònicament.

Un gemec col·lectiu obscenament col·lectiu, que prega a les divinitats existents que tot ens vagi tan malament com pugui. Que aquests moments finals de decadència miserable en aquest món siguin tan cruents com sigui possible, esperant així purgar-nos una mica de totes les nostres falles, fins i tot de les que ni tan sols ens en podem responsabilitzar.

Plorem ara,

morim després.

Aquest espectacle forma part del cicle PLANETA PERSONA, els límits de la crisi climàtica que proposem per posar en valor veus, accions, reflexions i formes de vida que poden ajudar-nos a comprendre i eixamplar els límits d’aquesta situació. Com recuperar un futur? Com desafiar uns temps de catàstrofes? Com construir nous mons en comú?

Dramatúrgia: Íntims Produccions i David Climent
Direcció: David Climent
Repartiment: Isaac Baró, Marc Cartanyà, Oriol Tosquella i Sandra Pujol

Espai sonor i música: Clara Aguilar
Espai escènic i il·luminació: Marc Salicrú
Disseny i confecció de vestuari: Joan Ros

Resta d’equip artístic en curs

Una producció d’Íntims Produccions amb el suport de la Sala Beckett

Et pot interessar
Espectacle
Obsolescència programada
d'Anna Maria Ricart
Del 16/03/2022 al 10/04/2022
La màquina de parlar
de Victoria Szpunberg
Del 21/04/2022 al 08/05/2022
L’altre
de Roc Esquius
Del 27/04/2022 al 29/05/2022
Ware
de Matriu.id
Del 20/05/2022 al 22/05/2022
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar