caesen
Espectacle infantil

Demèter

d'Agrupación Señor Serrano
Dates i horaris de les funcions escolars

De l’1 a l’11/02

Dimarts, dimecres, dijous i divendres al matí

Per a més informació i contractació contacta amb: escolars@salabeckett.cat

Edat recomanada de l'espectacle
Cicles inicial, mitjà i superior
Més informació

Consulteu els horaris de les funcions regulars aquí

Projecte Olympus és una sèrie teatral basada en una visió crítica i desenfadada dels mites grecs destinada a nenes i nens, perquè puguin gaudir de l’espectacle en autonomia sense la presència dels pares a sala. Una porta d’entrada per als més joves al món de la mitologia, on hi trobarem històries antigues revisades i connectades amb l’actualitat. La proposta també vol despertar en els adults una nova lectura dels mites a través dels ulls dels seus fills. El tercer i últim volum de la sèrie està dedicat a Demèter.

Sinopsi

Demèter equilibra la natura. Entre els boscos salvatges i la terra conreada, entre les estacions on la terra és estèril i aquelles on la natura reneix. Un dia el rei Erisícton talla una alzina protegida per Demèter i desencadena la ira de la deessa. Demèter castiga Erisícton a patir una fam sense fi. Ell, incapaç de saciar-se, porta a la ruïna la seva comunitat.

Sabem que els recursos naturals són finits, però què justifica i què no l’explotació d’aquests? En quina mesura? Què o qui té legitimitat per marcar els límits? És just que la riquesa aconseguida per l’extracció de recursos naturals afavoreixi més a unes persones que a d’altres? El tercer volum del Projecte Olympus té com a protagonistes a Demèter, Erisícton, els boscos d’alzines, la desforestació amazònica, les botigues de roba low-cost, els telèfons mòbils i l’extermini d’animals per fer les hamburgueses del súper.

Agrupación Señor Serrano van ser companyia resident de la Sala Beckett la temporada 2020-21.

Aquest espectacle forma part del cicle PLANETA PERSONA, els límits de la crisi climàtica que proposem per posar en valor veus, accions, reflexions i formes de vida que poden ajudar-nos a comprendre i eixamplar els límits d’aquesta situació. Com recuperar un futur? Com desafiar uns temps de catàstrofes? Com construir nous mons en comú?

Creació i dramatúrgia: Agrupación Señor Serrano

Música: Roger Costa Vendrell
Realització de maquetes i vestuari: Lola Belles
Directora de producció: Barbara Bloin
Productora executiva: Paula Sáenz de Viteri
Director tècnic i disseny de llums: David Muñiz
Management: Art Republic

Una producció d’Agrupación Señor Serrano amb el suport de la Sala Beckett, el Departament de Cultura de la Generalitat, el Centro de Cultura Contemporánea CondeDuque i la Mostra d’Igualada.

Et pot interessar
Espectacle infantil
Una dent sota el coixí
de Cristina Clemente

Del 27/10 al 12/11

Dimecres, dijous i divendres al matí

Per a més informació i contractació contacta amb: escolars@salabeckett.cat

Espectacle infantil
Animal Negre Tristesa
d'Anja Hilling
Espectacle infantil
Salvació
Total Imminent
Immediata Terrestre i Col·lectiva
de Tim Crouch
Traducció: Adriana Nadal
Espectacle infantil
Dels intestins una soga i del cul un sac de gemecs
d'Íntims Produccions i David Climent
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar