Recital

Edgardo Dobry

Data
15/03/2022
Horari

A les 19h

Espai
El Menjador de la Beckett
Preu
Activitat gratuïta

És professor de literatura hispanoamericana a la Universitat de Barcelona. És, sens dubte, un dels principals poetes llatinoamericans vius. Ha publicat llibres com: Tarde del cristal (Último Reino, Buenos Aires, 1992), Cinética (Tierra Fire, Buenos Aires, 1999; Dilema, Madrid, 2004); El lago de los botes (Barcelona, Lumen, 2005); Cosas (Barcelona, Lumen, 2008) i Contratiempo (Buenos Aires, Adriana Hidalgo, 2014). Ha coordinat un dossier de la revista Diario de Poesia (nº 61, Buenos Aires), i bona part escrit per ell, sobre el poeta català Gabriel Ferrater. Ha publicat articles i assaigs en diverses revistes d’Espanya, Mèxic i l’Argentina. Treballa com a editor i traductor per a diferents editorials de Barcelona i practica l’assaig i la crítica literària. Acaba de publicar El parasimpático (Club Editor), guanyador del Premi Ciutat de Barcelona de Literatura Castellana 2021.

Festival Alcools, poesia en escena

El festival Alcools vol portar la poesia contemporània a escena, aixecar espectacles poètics d’alt nivell i posar de manifest el bon moment de la poesia catalana actual, a banda d’estrènyer els lligams entre el món de la poesia, la música i el teatre. Va néixer el 2015 a La Seca-Espai Brossa amb l’objectiu de treure un moment la poesia dels bars i instal·lar-la als teatres, a fi d’arribar a més gent, convertir-la en un fet quotidià. El festival fa front a la seva novena edició, programant, de nou a la Beckett, un recital al mes al llarg de tota la temporada.

Alcools és el recer dels grans poetes d’avui i dels músics, dels rapsodes i dels oïdors, del públic que estima la paraula ben dita i de la gent a qui agrada xerrar i escoltar.

Amb Edgardo Dobry

Festival Alcools

Direcció: Andreu Gomila

Organitza: Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia