Recital

Fletxes

Dolors Miquel i Jordi Busquets
Data
10/04/2018
Horari

A les 20h

Espai
Sala de dalt
Preu
10€ | Personatges de la Beckett 8€

Sabeu quin és el soroll d’una explosió de paraules? Potser us ho imagineu, però esteu molt lluny de saber-ho si no heu sentit mai Dolors Miquel recitant. És una poeta trencadora, irreverent, un terrabastall lingüístic. Miquel acaba de publicar El guant de plàstic rosa (Edicions 62). I a Alcools vindrà acompanyada del multiinstrumentista Jordi Busquets, amb qui faran una performance amb música, veus, cordes i altres objectes. Si algú aguanta assegut, li donarem un premi.

El festival Alcools

El festival Alcools vol portar la poesia contemporània a escena, aixecar espectacles poètics d’alt nivell i posar de manifest el bon moment de la poesia catalana actual, a banda d’estrènyer els lligams entre el món de la poesia, la música i el teatre. Va néixer el 2015 a La Seca-Espai Brossa amb l’objectiu de treure un moment la poesia dels bars i instal·lar-la als teatres, a fi d’arribar a més gent, convertir-la en un fet quotidià. I ara el festival fa front a la quarta edició amb el trasllat consolidat a la Sala Beckett, la casa dels dramaturgs del país, la casa de la paraula. Alcools és el recer dels grans poetes d’avui i dels músics, dels rapsodes i dels oïdors, del públic que estima la paraula ben dita i de la gent a qui agrada xerrar i escoltar.

Poeta: Dolors Miquel
Músic: Jordi Busquets

Festival Alcools

Direcció: Andreu Gomila
Organitza: Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia
Amb el suport de: Ajuntament de Barcelona, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Institució de les Lletres Catalanes, Fundació Carulla i Universitat Oberta de Catalunya
Amb la col·laboració de: Institut d’Estudis Baleàrics (Illenc)

Consulta tota la programació del Festival Alcools

Et pot interessar
La cremallera
Martí Sales
Del 20/04/2018 al 22/04/2018
Nura
Ponç Pons i Guiem Soldevila
24/04/2018
Vladivostok
Maria Cabrera i Irene Fontdevila
06/03/2018
Barba Corsini
Eduard Escoffet i Pope
13/03/2018