Espectacle

Granotes

d'Oriol Morales
Dates
Del 06/04/2018 al 08/04/2018
Horari

Divendres i dissabte, 20h

Diumenge, 18h

Durada
1h 20min
Espai
Sala de dalt
Preu
12€ | Personatges de la Beckett 8€

Oriol Morales ens convida a entrar a Granotes, en el món del Lalo, un jove músic gallec que, a través de la seva narració ens farà viatjar de Galícia als Estats Units, tot reconstruint el viatge que va fer la Laura, la seva parella, abans de morir al llac Walden. Aquest espectacle forma part del cicle Adéu al cotxe! Com alliberar Barcelona del vehicle privat?

Sinopsi

El Lalo toca una cançó. I després calla. I després comença a parlar. I parla de la Laura, la seva parella, i del pis en el que vivien, a Santiago de Compostel·la. I diu que la Laura, un dia, se’n va anar al llac Walden, al nord dels Estats Units. I que no va tornar mai.

El Lalo té una capsa. Una capsa amb les coses de la Laura. Una capsa amb les coses de la Laura que van trobar al motel de Concord, a pocs quilòmetres del Llac Walden. El Lalo no sap què hi feia la Laura als Estats Units. El Lalo no sap res. Però ens ho intenta explicar tot.

Espectacles i activitats escèniques “de velocitat reduïda”

Els espectacles que us proposa la Sala Beckett dins el cicle Adéu al cotxe! Com alliberar Barcelona del vehicle privat? no aborden directament el tema de la mobilitat urbana o la necessitat de repensar-ne les condicions, però, cadascun a la seva manera, són exemple d’una determinada manera de concebre la comunicació escènica, amb especial respecte per la dimensió humana, artesanal, pausada, interactiva i creativa de la relació entre actors i espectadors.

Autoria i direcció: Oriol Morales

Intèrpret: Gerard Bosch 

Espai escènic i il·luminació: Mercè Lucchetti
Ajudant de direcció i vídeos: Aleix Plana
Producció: Mariona Ferran (Insòlita produccions)

Agraïments: Carles Batlle, Silvia Ferrando, Jordi Fondevila, Núria Font, Nico Hermansen, Juan Pablo Mazorra, Karolina Morro, Enric Nolla, Rubén Pérez, Álvaro Sanjuan, Carlota Subirós i Davide Salvado.

En directe s’interpreten els temes O Manso i Helena de Davide Salvado

Amb la col·laboració de l’Institut del Teatre

Et pot interessar
L’Empestat
de Jordi Oriol
Del 06/04/2018 al 29/04/2018
La cremallera
Martí Sales
Del 20/04/2018 al 22/04/2018
Una estona de silenci
Meditació abans dels espectacles
Del 06/04/2018 al 27/04/2018
Speaker’s corner
Lectures dramatitzades 'Adéu al cotxe!'
25/04/2018