Espectacle

Herència abandonada

de Lara Díez Quintanilla
Companyia
LA VOLCÀNICA
Dates
Del 16/01/2020 al 02/02/2020
Horari

De dijous a dissabte, 20:30h
Diumenge, 18:30h

Durada
70 min.
Espai
Sala de dalt
Preu
De 10 a 15€

Espectacle amb localitats no numerades

La mort catàrtica

A l’Àngela i als seus tres germans se’ls ha mort el pare i s’han de fer càrrec de l’herència. Al despatx d’en Felip, l’advocat, els tres germans tenen una forta discussió i s’absenten. En aquest espai d’espera ple de confusió i fragilitat, l’Àngela i en Felip arribaran a un punt de no retorn: abandonar l’herència o abandonar-se ells.

Herència abandonada va néixer al 2014 com una peça curta que va escriure Lara Díez Quintanilla, conjuntament amb Jo li posaria Anna, pel Cafè Bar de la Beckett. La proposta va tenir molt bona acollida i tres anys més tard es va recuperar, revisada, al festival Mikro Teatre del Teatre Akadèmia. Finalment, l’autora i directora va convertir aquesta peça en un espectacle que es va poder veure a l’Àtic22 del Teatre Tantarantana.

Premi Crítica Serra d’Or 2018.

Aquest espectacle té servei d’acollida d’infants el diumenge 19 de gener

Més informació, aquí.

Autoria i direcció: Lara Díez Quintanilla

Repartiment: Ramon Bonvehí Francesca Vadell

Escenografia: Carles Royo
Il·luminació: Xavi Gardés
Vestuari: Catou Verdier

Agraïments: Mari Sanz Enrech, Reyes Quintanilla González i Joan Torrens Vadell com a màxims inspiradors. A la Lourdes Noguera, l’Òscar Jarque, el Nan Vidal i l’Eloi Sánchez per posar rostre a la família. retreTTeatre, Àtic 22, Minoria Absoluta, Grup Alfa, Àngels Vives Belmonte, Sergi BelbelProduccions de Ferro, les VOLCÀNIQUES, Pepe Martínez, Miquel Torrens, Bernat Llaberia i totes les que ens heu donat forces per portar endavant aquesta aventura. Gràcies!

Una producció de LA VOLCÀNICA

 

Et pot interessar
Celebraré mi muerte
de Marcos Hourmann, Alberto San Juan i Víctor Morilla
Del 15/01/2020 al 26/01/2020
Demà
d’Helena Tornero
Del 19/02/2020 al 08/03/2020